VIDEO Spălarea pe creier marca Antena 3. Manifestația pro-șpagă/Pintea s-a transformat într-un protest anti-Iohannis


VIDEO Spălarea pe creier marca Antena 3. Manifestația pro-șpagă/Pintea s-a transformat într-un protest anti-Iohannis

Câteva zeci de persoane s-au adunat joi în fața Palatului de Justiție din Baia Mare pentru a-și manifesta solidaritatea cu șpăgăreasa Sorina Pintea, semn că spălarea pe creier derulată agresiv de Antena 3 produce efecte. (sursa foto: Mălin Bot)

Pe parcursul manifestației pro-șpagă, câteva persoane reclamau că Pintea, în loc să fie în arest la domiciliu, se află în Arestul Poliției Capitalei. De menționat că, așa cum era de așteptat, Antena 3 era prezentă la fața locului pentru a mediatiza mascarada, care semăna leit cu protestele anti-justiție la care veneau maxim 30 de persoane pentru a striga că fostul președinte al PSD, infractorul Liviu Dragnea, este "deținut politic".

Dintr-o manifestație pro-șpagă, la un moment dat, s-a transformat într-un protest împotriva președintelui Klaus Iohannis. 

"Un om care n-are copii nu trebuie să conducă țara. Doamna Pintea o înfiat o fetiță, dar neamțu o vândut copii", a zis o femeie prezentă la manifestație. 

Delirul femeii a fost sesizat imediat de o persoană care filma manifestația: "Protestați împotriva lui Iohannis sau să o susțineți pe Sorina?".

Manifestantă: "Eu îi iau apărarea la doctoriță, dar eu mă răzbun și pe alte probleme. Eu la doctoriță am venit să îi iau apărarea de ce își bate Poliția joc de ea. (...) Neamțu îi ca un robot și își bate joc de noi". 

Vedeți video, sursa Aurora Danciu:



Amintim că Tribunalul Bucureşti a decis sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea în dosarul în care este acuzată de luare de mită.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.