Solicitare inedită adresată Guvernului: pe fondul crizei COVID-19, cer impozitarea cu 100% a pensiilor speciale, mai ales cele ale șobolanilor de la CCR!


Solicitare inedită adresată Guvernului: pe fondul crizei COVID-19, cer impozitarea cu 100% a pensiilor speciale, mai ales cele ale șobolanilor de la CCR!

Politologul Cătălin Avramescu, profesor al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București și recent înscris în PMP, solicită Guvernului, în contextul crizei pe care a provocat-o noul coronavirus, să ia măsura de a impozita cu 100% pensiile speciale, mai ales pe cele ale judecătorilor CCR. 

Cătălin Avramescu: "Cer Guvernului să supra-impoziteze cu 100 la sută pensiile speciale. În primul rând, pe acelea ale șobolanilor de la așa-zisa Curte Constituțională. Nu este admisibil ca în vreme ce România se afundă în criză, să hrănim aceste rozătoare din banul public".

Amintim că politologul Cătălin Avramescu, fost ambasador al Românei în Finlanda și Estonia, a precizat pe 25 februarie, în exclusivitate pentru Podul.ro, faptul că sunt mai multe modalități prin care CCR poate fi desființată. (citiți AICI mai multe detalii) 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.