FOTO Managerul incompetent care a girat DEZASTRUL de la Spitalul Fălticeni a participat la odiosul miting al PSDragnea de la Iași! E atât de slugoi, încât și-a pus fotografia pe Facebook, să știe partidul ce argat credincios e


FOTO Managerul incompetent care a girat DEZASTRUL de la Spitalul Fălticeni a participat la odiosul miting al PSDragnea de la Iași! E atât de slugoi, încât și-a pus fotografia pe Facebook, să știe partidul ce argat credincios e

Dezastrul de la spitalul din Fălticeni, unde nu mai puțin de 44 de cadre medicale sunt infectat cu covid-19, a fost girat de incompetența managerului numit politic de PSD.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) prezintă, pe Facebook, o fotografie sugestivă, care-l înfățișează pe managerul spitalului din Fălticeni braț la braț cu primarul PSD din același oraș, participând la odiosul miting populist și anti-european organizat de infractorul Liviu Dragnea la Iași, în 2019.

Vă prezentăm comentariul lui Mircea Marian:

Mai țineți minte odiosul miting organizat de infractorul Dragnea la Iași, în 2019? Când au adus oameni cu japca din toată regiunea, iar localnicii i-au huiduit, de nu știau cum să plece mai repede de acolo?

În poza de la acel miting, în dreapta noastră e primarul PSD din Fălticeni, iar în stânga e managerul spitalului din Fălticeni. Poza asta spune mai mult decât orice despre politizarea spitalelor, despre criteriile pe care trebuia să le îndeplinești ca să conduci spitalul unui baronaș local. Managerul spitalului din Fălticeni era asa de slugoi că s-a dus la acest miting nenorocit, al unui infractor, iar apoi și-a pus poza pe FB, ca să știe Partidul că e slugă credincioasă.

La Fălticeni sunt deja 44 de cadre medicale infectate cu covid-19 și puteți citi că presa scrie despre haosul și incompetența managementului de acolo, exact ca la Suceava.

Thx, Marius Uscatu pentru fotografie”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.