Patriotardul Ciolacu cu vestă "tradițională" Tommy Hilfiger, gata să arunce în aer România: moțiune de cenzură contra Guvernului Orban


Patriotardul Ciolacu cu vestă "tradițională" Tommy Hilfiger, gata să arunce în aer România: moțiune de cenzură contra Guvernului Orban

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a dat din nou arama pe față, demonstrând că este un politician ipocrit, meschin, și , desigur, interesat de jocuri mărunte. În urmă cu câteva zile, Ciolacu, într-un nou exercițiu de campanie electorală în plină pandemie COVID-19, s-a pozat într-un magazin lansând un îndemn către toți românii să-l urmeze și să susțină, așa cum o face el, doar economia românească, cumpărând doar produse autohtone. Numai că hilarul exercițiu de imagine nu i-a ieșit, căci în condițiile în care nu îl ajută niciodată materia cenușie, Ciolacu îndemna românii să cumpere doar produse românești, în timp ce el se îmbrăcase cu o "tradițională" vestă de firmă Tommy Hilfiger.

În cursul zilei de ieri, Marcel Ciolacu, profund neinteresat de actuala criză, a anunțat că PSD se gândește să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, potrivit Mediafax. 

Ciolacu: "Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupra vieţilor românilor nu vom depune moţiune (...) Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate".

Anunțul privind depunerea unei moțiuni de cenzură a fost criticat aspru de către liderul deputaților PNL, Florin Roman, acesta spunând că "PSD e dispus să dea încă o dată foc României pentru a-şi satisface doar interesele se partid".

"Deşi specialiştii susţin că încă România nu a atins vârful maxim al pandemiei, PSD este gata să arunce în aer stabilitatea României, doar pentru a-şi satisface interesele electorale şi de partid", a mai subliniat Florin Roman. 

Florin Roman: "Ţara arde şi PSD depune moţiune de cenzură. Am luat act cu stupefacţie de declaraţia liderului PSD, Marcel Ciolacu, care anunţă depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului, în plină pandemie de coronavirus. Deşi specialiştii susţin că încă România nu a atins vârful maxim al pandemiei, PSD este gata să arunce în aer stabilitatea României, doar pentru a-şi satisface interesele electorale şi de partid. Este cinic să vrei să dai jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus. Anunţul liderilor PSD este ilogic, cu doar câteva ore înainte, acelaşi lider al PSD, Marcel Ciolacu, propunea un moratoriu privind o mai bună colaborare între guvern şi parlament. Reacţia nervoasă a PSD ne arată că atacarea la CCR a legilor populiste propuse de trioul toxic Ciolacu-Ponta-Tăriceanu, loveşte în grupurile de interese care au stat în spatele amendării acestor proiecte de lege.

Sper că românii vor sancţiona ferm iresponsabilitatea unui partid populist, care este dispus să dea încă o dată foc României pentru a-şi satisface doar interesele se partid. O criză politică generată de PSD, după o criză sanitară şi alta, probabil economică este un act profund iresponsabil".

Totodată, reiterăm că jurnalista Mădălina Roșca a semnalat pe 20 martie că PSD risipește bani publici pentru a-și face campanie electorală pe fondul epidemiei de coronavirus. (citiți AICI materialul

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.