Abia decorat de BOR, primarul PSD-ist din Focșani s-a dat drept însoțitor al copiilor pentru a intra la meciul cu Norvegia!

Abia decorat de BOR, primarul PSD-ist al Focșaniului a găsit subterfugiul prin care să fie prezent pe Arena Națională, marți seară, la meciul România-Norvegia, potrivit realitateadevrancea.

Cristi Misăilă a mobilizat profesorii de sport și antrenorii de fotbal din Focșani, pentru a aduce un număr cât mai mare de copii la meciul naționalei, și s-a „introdus” printre ei, în calitate de ”însoțitor” al copiilor.


UEFA a decis ca România să dispute meciul cu Norvegia cu tribunele goale. Decizia UEFA vine după ce doi suporteri români au sărit pe gazon la meciul cu Spania, iar înainte de aceste incidente au existat mai multe scandări xenofobe și petarde aruncate în teren.

În plus, România era recidivistă la acest capitol și era aproape imposibil să scape de sancțiunea Comisiei de Disciplină a UEFA. Însă, acum câteva luni, UEFA a stabilit ca, la meciurile unde terenul echipei gazdă este suspendat, să poată asista copii până la vârsta de 14 ani, potrivit realitateadevrancea.net