Cât COSTĂ circul lui Cumpănașu! Unchiul vrea o nouă SINECURĂ călduță care ”să INVESTIGHEZE pe cont propriu” crima organizată! De unde vin BANII?


Cât COSTĂ circul lui Cumpănașu! Unchiul vrea o nouă SINECURĂ călduță care ”să INVESTIGHEZE pe cont propriu” crima organizată! De unde vin BANII?

Unchiul fake-news Alexandru Cumpănașu eliberează ”porumbelul”, în sfârșit, și dezvăluie, pe Facebook, ce planuri are el de la viață: mai exact, susține că nu va candida la Cotroceni, dar explică faptul că vrea o nouă sinecură – ”Fundația Alexandra Măceșanu pentru Curaj și Demnitate Umană” –, care va acorda ”burse”, va gestiona o line telefonică, (atenție!) va desfășura ”investigații pe cont propriu” și va… colabora cu Parchetul!

Mai nou mare luptător împotriva clanurilor infracționale, Alexandru Cumpănașu nu ne spune însă nimic despre forma legală a acestei fundații și, de asemenea, nu spune absolut nimic nici despre fondurile deloc neglijabile necesare unui astfel de proiect – va cere donații?, îi va obține de la prietenii lui politici și din sistem?, va accesa bani europeni?

Până când unchiul va binevoi să ne edifice, e clar că Alexandru Cumpănașu galopează spre o nouă sinecură călduță. Și totuși, ce pregătire are acest Cumpănașu pentru a derula investigații pe cont propriu paralele cu cele desfășurate de autoritățile îndrituite?!

De notat că Alexandru Cumpănașu respinge expertiza ADN care a stabilit că resturile umane calcinate din butoiul sinistrului Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei, și (împreună cu trompetele Antena 3) o ține langa cu scenariul conspirativ (nesusținut de indicii, darămite de probe) că în spatele ororilor de la Caracal s-ar afla o mare rețea de persoane cu ramicații transfrontaliere. Cumpănașu s-a remarcat printr-o serie de fake news-uri obscene în ceea ce privește cazul ”Caracal”, revărsând zilnic inepții și acuzații fără acoperire.

Iată ce funcții ar putea avea sinecura pe care o dorește Alexandru Cumpănașu, potrivit anunțului său de pe Facebook:

”Saptamana viitoare impreuna cu parintii vom infiinta fundatia <Alexandru Macesanu pentru Curaj si Demnitate Umana> (indiferent ca este in viata sau nu).

Nu mai am incredere in multi angajati din statul roman ca acestia pot controla furtul copiilor nostri din licee sau racolarea lor intr-un anturaj care sa-i exploateze. Fundatia va acorda bursele <Alexandra Macesanu pentru Curaj> dar va administra si linia telefonica gratuita la care sa sune anonim parinti si copii pt a raporta orice semn de gasti, clanuri, derbedei care actioneaza in licee sau in preajma acestora.

Apelantii vor beneficia de anonimat iar NOI vom face investigatii pe cont propriu, vom dovedi aceste situatii si vom colabora cu Parchetul fara a divulga numele celor care au sunat”, scrie Cumpănașu – de notat că, inițial, a scris Fundația ”Alexandru Măceșanu”, folosind prenumele lui, și nu pe cel al victimei, Alexandra.

”Am o misiune in viata. Trebuie sa lupt impotriva crimei organizate”, s-a mai lăudat Corrado Cattani de România, ceea ce-i de-a dreptul caraghios în cazul lui.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.