Ciolacu pune tunurile pe propriii parlamentari, fiind disperat să oprească alegerea primarilor în două tururi: "Vor fi suspendați!"


Ciolacu pune tunurile pe propriii parlamentari, fiind disperat să oprească alegerea primarilor în două tururi: "Vor fi suspendați!"

Marcel Ciolacu i-a amenințat după CEx pe parlamentarii PSD că vor fi suspendați din partid și nu vor mai putea candida din partea formațiunii politice la alegerile parlamentare din 2020 în cazul în care nu vor vota moțiunea împotriva Guvernului Orban.

Mai mult, Ciolacu a precizat că în acest moment are 232 de voturi pentru moțiune, fiind necesare 233 pentru a bloca alegerea primarilor în două tururi. 

"Matematic, în acest moment, avem 232 de voturi. Continuăm negocierile cu forțele politice, cât și cu cei neafiliați. Am luat decizia ca în cazul în care un parlamentar al PSD nu votează moțiunea sau lipsește nemotivat la moțiune, o perioadă, respectiv până după alegerile generale, va fi suspendat. Cu alte cuvinte, nu va participa pe lista PSD la viitoarele alegeri", a spus Ciolacu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.