VIDEO. „Ciordache”, umilit de procurorii pe care i-a mințit că a fost jignit, amenințat, hărțuit și discriminat pentru că e pesedist


VIDEO. „Ciordache”, umilit de procurorii pe care i-a mințit că a fost jignit, amenințat, hărțuit și discriminat pentru că e pesedist

S-a ales praful de plângerea penală depusă de Florin Iordache împotriva protestatarilor care i-au desenat cu spray de zăpădă (perfect lavabilă), în noiembrie 2018, și i-au lipit cu aracet câteva afișe pe poarta vilei din Bragadiru, cumpărată din pensioara părinților. Anchetatorii au ajuns la concluzia că numeroasele fapte abominabile reclamate de parlamentarul PSD, care ridicase anterior degetele din mijloc către Opoziție, în plenul Parlamentului, nu există.

Deputatul Iordache, lacheu devotat al infractorului Liviu Dragnea și autor al celebrei OUG 13 de tristă amintire, care a marcat practic asaltul asupra justiției exercitat de PSD vreme de cel puțin trei ani după câștigarea alegerilor din 2016, a mințit cu nerușinare în plângerea înaintată Parchetului de la lângă Judecătoria Cornetu afirmând, în scris, că i-au fost distruse iremediabil bunuri de pe proprietatea sa privată, că a fost jignit, amenințat, hărțuit și că ar fi victimă a incitărilor la ură și discriminare (pe bază de apartenență la PSD), fapte pe care însă nu le-a putut proba în niciun fel, nici măcar vag, cu ajutorul martorilor chemați să susțină spusele lui, pentru că, în realitate, ele nu au fost comise de protestatari.

Deși ancheta a durat mai bine de un an și jumătate, reprezentanții Parchetului și Poliției orașului Bragadiru nu au reușit să identifice, pe baza probatoriului vast pe care l-au avut la dispoziție, nici măcar una din faptele reclamate de Florin Iordache, situație în care procurorul de caz a decis clasarea acestora.

Ordonanța privind clasara cauzei și referatul organelor de cercetare au fost trimise pe adresele celor șase pârâți care nu au scăpat în totalitate de minciunile lui Iordache, acesta reclamându-i și pentru constituire de grup infracțional organizat. Deși nu rezultă care ar fi infracțiunea sau infracțiunile comise/reclamate de Iordache, cauza va fi disjunsă pentru formarea unui nou dosar care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov pentru cercetări.

Ce s-a întâmplat la casa lui Iordache pe 17 noiembrie 2018, vă invităm să urmăriți în liveul realizat de Mălin Bot de la fața locului și care surprinde evenimentele exact cum s-au întâmplat. 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.