Cîțu îl DESFIINȚEAZĂ pe Orlando Teodorovici: Incompetent, mincinos, comunist și trădător! O gaură de 2,9 miliarde lei doar la bugetul de pensii

Ministrul Finanțelor, PSD-istul Eugen Orlando Teodorovici este ”cel mai incompetent, mincinos, comunist și trădător ministru de finanțe pe care l-a avut România”, acuză liberalul Florin Cîțu, președintele Comisiei economice a Senatului, pe Facebook.

Senatorul PNL explică faptul că Teodorovici îi minte în mod constant pe pensionari, cu cinism electoral, deși rectificarea bugetară semnată de el arată că există o problemă majoră la bugetul de pensii: mai exact, o gaură de 2,9 miliarde lei.   

”Orlando minte, minte, minte!

Astazi i-a mințit pe pensionari. Cu tupeu. Cu tupeu de comunist.

<De aceea nu vom pune niciodată veniturile dumneavoastră în raport cu vreun deficit macroeconomic> – spune Orlando.

Dar rectificarea bugetară semnată de el arată că șmecheriile pe care le fac ei acum au ca efect un deficit de 2.9 miliarde lei doar la bugetul de pensii.

Efect estimat. Noi știm foarte bine că deficitul la bugetul de pensii o să fie cel puțin dublu decât cel estimat. La începutul anului estimau un surplus de 3 miliarde lei.

Am mai spus și o repet, este probabil cel mai incompetent, mincinos, comunist și trădător ministru de finanțe pe care l-a avut România”, scrie Florin Cîțu.