Culisele CEx-ului: lanțul de iubire dintre Vasilica și Rovana Plumb s-a rupt. Trădarea, banii și funcțiile le-au făcut pe cele două pesediste să se păruiască EXCLUSIV SURSE


Culisele CEx-ului: lanțul de iubire dintre Vasilica și Rovana Plumb s-a rupt. Trădarea, banii și funcțiile le-au făcut pe cele două pesediste să se păruiască EXCLUSIV SURSE

În CEx-ul PSD de marți au curs lacrimi, iar Rovana Plumb a declarat ulterior că au fost "lacrimi de iubire"

"Lacrimi de iubire și lacrimi pentru faptul că s-a muncit enorm de mult, s-au luat măsuri foarte bune și totuși s-a pierdut la acest scor", a spus Rovana Plumb. 

DESFĂȘURAREA CEX-ULUI: VIDEO Noua conducere a PSD-ului măcelărit. Ciolacu minte că nu au căzut capete și că nu i-a cerut nimeni demisia Vioricăi Dăncilă

Dar de fapt nu a fost iubire cum pretinde Plumb, chiar ea fiind protagonista unei dispute. Conform surselor Podul.ro, în cadrul CEx-ului, "prietenia" dintre Vasilica Dăncilă și Rovana Plumb s-a rupt.

Viorica Dăncilă i-a reproșat Rovanei Plumb că este de partea lui Marcel Ciolacu privind schimbarea ei din funcția de președintă a PSD. De altfel, chiar Rovana Plumb recunoscuse după CEx că ea a fost cea care a propus ca Viorica Dăncilă să preia șefia Organizației Femeilor Social Democrate, dând astfel curs planului lui Marcel Ciolacu: "Eu am propus ca doamna Viorica Dăncilă să preia funcția de președinte a organizației de femei. De ce? Pentru că doamna Dăncilă a muncit enorm de mult".

În acest context, Viorica Dăncilă și Rovana Plumb s-au certat pe funcții și pe bani. Dăncilă era profund dezamăgită că, în condițiile în care ea a vrut să o nominalizeze comisar european, Rovana Plumb a susținut planul lui Ciolacu. Ca replică, Rovana Plumb a dat de înțeles că cedarea șefiei OFSD este un gest de generozitate, iar Viorica, profund nemulțumită, a răbufnit zicând că ea nu câștigă bani din respectiva funcție. Mutându-se discuția la tema banilor, Dăncilă i-a spus Rovanei Plumb că ia destui bani ca europarlamentar ca și cum funcția de comisar european era văzută doar ca un bonus financiar, iar Rovana Plumb nu s-a lăsat mai prejos amintindu-i Vasilicăi de banii câștigați ca premier. 

De subliniat că Rovana Plumb i-a reproșat Vioricăi Dăncilă că Guvernul pe care l-a condus nu a făcut destule eforturi privind nominalizarea ei în funcția de comisar european.

Redăm dialogul dintre Rovana Plumb și Viorica Dăncilă:

Vasilica Dăncilă: După ce că am vrut să te nominalizez comisar.

Rovana Plumb: După ce că ți-am cedat OFSD. 

Vasilica Dăncilă: Eu nu câștig bani din OFSD. Cu ce mă încălzește? 

Rovana Plumb: Nici eu nu am ajuns comisar. Trebuia ca Guvernul să sprijine nominalizarea. Nica și Ciot oricum nu treceau. 

Vasilica Dăncilă: Câștigi destul ca europarlamentar.

Rovana Plumb: Zău? Și tu ai câștigat ca premier!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.