EXCLUSIV. ANTENA 3 a rămas fără un om cheie! Șefa departamentului Politic și-a dat demisia!

  • Podul
  • Mar 11, 2019, 11:02
  • 2352

În an electoral decisiv, principalul motor al propagandei antijustiție pesediste, Antena 3, a rămas fără șef la secția Politic. După aproximativ șapte ani de trudit pe plantația lui Dan Voiculescu, Adriana Duțulescu și-a dat recent demisia din funcție.

Jurnalistă cu surse și condei, Adriana Duțulescu, care în spațiul public a avut o atitudine echilibrată și onestă, taxându-i fără menajamente pe pesediști ori de câte ori a fost cazul, ar fi renunțat la bănoasa funcție după o serie de divergențe cu șeful său direct, directorul adjunct al Antenei3 Adrian Ursu, care s-ar fi „înconjurat numai de lingăi” și ”nu prea se mai putea discuta cu el, devenind distant cu toată secția Politic”, a precizat în exclusivitate pentru Podul o sursă din apropierea jurnalistei demisionare.

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București, Adriana Duțulescu, 41 de ani, este un jurnalist cu o vastă experiență pe politic, scriind anterior pentru Cotidianul, Național și Jurnalul Național. Dacă se va decide să se revină la prima ei dragoste, presa scrisă, condeiul curat, articulat și acid al Adrianei Duțulescu ar fi un mare câștig pentru jurnalismul politic în mare derivă la ora actuală.