Gușă a fost exclus, dar anunță că va reforma PSD în continuare și, mai mult, că dorește să "viruseze" PNL


Gușă a fost exclus, dar anunță că va reforma PSD în continuare și, mai mult, că dorește să "viruseze" PNL

Viorica Dăncilă a anunțat după CEx că patronul Realitatea, Cozmin Gușă, a fost exclus din PSD, deși ea s-a abținut de la vot. 

"Colegii au fost nemulţumiţi de atitudinea domnului Guşă. Modul în care s-a raportat la PSD a fost unul care nu a fost corect", a spus Viorica după CEx. 

În acest context, Cozmin Gușă a spus la Antena 3 că nu renunță la proiectul de reformare a PSD, chiar dacă va avea doar statutul de simpatizant, și, mai mult, a precizat că vrea să "viruseze" și PNL.

"Nu mă surprinde. Rămân alături de proiectul reformării PSD. Și cu miljloacele specifice, chiar și din calitatea de simpatizant, (...) nu schimb nimic și sunt foarte tonic în continuare. Frica unora dintre ei este că eu aș candida. Dar eu am spus că nu voi candida. Îi înțeleg. A fost o perioadă stresantă. Pe unii dintre ei nu-i duce capul. Nu vreau nicio funcție, dar voi continua cu acest proiect de reformare a stângii și sperăm că pe parcurs, în cursul anului viitor, vom putea virusa și PNL, mișcarea de dreaptă, să se reformeze și ei, că sunt la fel de nereformați ca și PSD", a menționat Cozmin Gușă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.