Lui Răzvan Cuc i-a priit mandatul la Ministerul Transporturilor. Fostul ministru a primit în mod dubios peste 200.000 de euro din tranzacții și donații secrete

Fostul ministru Răzvan Cuc s-a remarcat în mandat prin vizite pe șantiere neurmate de drumuri finalizate, rezultatul perindării sale pe la Ministerul Transporturilor fiind practic nul. Totuși, acesta s-a îmbogățit.

Îmbogățirea lui Cuc, însă, este destul de cețoasă. O tranzacție imobiliară dublă, de 167.000 de euro, de exemplu, care-l are ca beneficiar pe Cuc, are la celălalt capăt o persoană anonimă. Sau, cum scrie, Răzvan Cuc, "persoană fizică".

Numele cumpărătorilor de imobiliare, însă, trebuie menționate explicit în declarația de avere, tocmai pentru a se putea verifica dacă partenerul din tranzacție are legătură sau nu cu activitatea profesională a demnitarului.

Dar seria banilor dubioși primiți de Cuc nu se oprește aici. Fostul ministru a primit și 300.000 de lei, sub formă de donație anonimă. Numele celui/celei care a dat banii nu apare deloc în declarația de avere. Într-o astfel de situație, suspiciunile că suma ar putea reprezenta o plată pentru servicii anexe ministeriatului sunt îndreptățite.