Oreste recunoaște că s-a înșelat: Am sperat și eu în vindecarea PSD, dar pentru acest partid toxic modernizarea României ar însemna începutul sfârșitului!


Oreste recunoaște că s-a înșelat: Am sperat și eu în vindecarea PSD, dar pentru acest partid toxic modernizarea României ar însemna începutul sfârșitului!

Jurnalistul Oreste Teodorescu a mărturisit, într-o postare pe Facebook, că s-a înșelat că PSD se poate reforma odată cu dispariția trinomului infracțional Dragnea-Vâlcov-Teodorovici, "dar văzând cu câtă obstinație, agresivitate și persuasiune armata de orci însetați după banul public din PSD atacă România pe zeci de fronturi, simultan, concertat, fără milă, cu argumentele populist antieuropene m-am trezit din himeră, ceea ce le doresc cât mai multor români".

Totodată, jurnalistul a subliniat că modernizarea României va însemna începutul sfârșitului PSD, subiect despre care va discuta în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, la Realitatea PLUS, de la ora 23. 

Oreste, pe Facebook: "Unii dintre noi credeau că după demantelarea grupului infracțional Dragnea-Vâlcov-Teodorovici și a cozilor de topor reprezentate de d-alde Codrin Ștefănescu, Volguța Vasilescu, Șerban Nicolae și alți grobieni cu Estul în suflet, stânga românească, înțelegând erorile făcute, se va reforma și va conlucra onest la reconstrucția României normale. Ei bine, s-au înșelat amarnic!

Recunosc, în naivitatea mea soră cu imbecilismul, am sperat și eu în vindecarea acestui partid.

Dar văzând cu câtă obstinație, agresivitate și persuasiune armata de orci însetați după banul public din PSD atacă România pe zeci de fronturi, simultan, concertat, fără milă, cu argumentele populist antieuropene m-am trezit din himeră, ceea ce le doresc cât mai multor români!

Pentru acest partid toxic, modernizarea, transparentizarea, occidentalizarea țării ar însemna începutul sfârșitului! De aceea, cât timp vor mai fi votați, vor face tot ce le stă în putința să ne împiedice dezvoltarea economică și întărirea instituțiilor statului! Nu degeaba sunt ei urmașii PCR-FSN.

Vom fi împreună cu Cristian Diaconescu, Mihail Neamțu, Cezar Preda, Dan Bucura, Constantin Rudnischi și Sebastian Burduja".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.