SURSE. Coaliția PSD-ALDE o dă la întors și îl susține pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR


SURSE. Coaliția PSD-ALDE o dă la întors și îl susține pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, mai are câteva luni de mandat, mai precis îî va expira la începutul lunii octombrie. De remarcat este schimbarea de poziționare a coaliției PSD-ALDE în legătură cu Mugur Isărescu. 

Înainte ca Liviu Dragnea să intre la pușcărie, Mugur Isărescu era ținta atacurilor politice atât pentru fostul președinte al PSD, dar și pentru fostul consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov. În prezent, potrivit surselor g4media.ro, PSD-ALDE își va afirma susținerea pentru un nou mandat al lui Mugur Isărescu în fruntea BNR

În acest sens, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că Mugur Isărescu beneficiază de susținerea partidului său pentru un nou mandat de guvernator al BNR. 

”Mugur Isărescu are susținerea noastră pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naționale”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.