SURSE Mâncătorie între hiene: PSD-iștii Marcel Ciolacu și Marian Oprișan s-au înjurat la ședința de la Neptun


SURSE Mâncătorie între hiene: PSD-iștii Marcel Ciolacu și Marian Oprișan s-au înjurat la ședința de la Neptun

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, s-au înțepat și înjurat la ședința social-democraților de la Neptun pe motivul că baronul de Vrancea și-a anunțat colegii că nu s-a implicat în alegerile din 26 mai, deoarece își dorea ca partidul lor să piardă alegerile, mai ales Liviu Dragnea, conform Digi24.

Tensiunile din cele două tabere PSD continuă, iar acest lucru s-a văzut clar la ședința liderilor social-democrați de la Neptun.

De asemena, Viorica Dăncilă le-a spus social-democraților participanți la ședința de la Neptun că își dorește nume noi, tineri din PSD, care să iasă în față, fapt care i-a nemulțumit pe vechii membri.

Paul Stănescu, Gabriela Firea și Lia Olguța Vasilescu nu participă la această ședință. Sunt, în schimb, Marcel Ciolacu și Niculae Bădălău, despre care mulți social-democrați spuneau că sunt nemulțumiți de propunerea Vioricăi Dăncilă și, de asemenea, sunt nemulțumiți că congresul extraordinar din 29 iunie, pentru alegerea funcțiilor de conducere din partid are loc atât de devreme, potrivit Digi24. 

La ședința de la Neptun s-a pus și problema de remaniere guvernamentală care va avea loc după congresul din 29 iunie, cel mai probabil. Pe lista remaniaților s-ar afla ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Justiției, Ana Birchall, ministrul Agriculturii, Petre Daea, și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Surse foto: ziaristii.com și transilvaniareporter.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.