SURSE PSD întrece orice măsură. Ce sume oferă grupul infracțional pentru ca Dăncilă să rămână la Palatul Victoria


SURSE PSD întrece orice măsură. Ce sume oferă grupul infracțional pentru ca Dăncilă să rămână la Palatul Victoria

PSD scoate artileria în ultimele runde de negocieri legate de votarea moțiunii de cenzură ce se va desfășura joi.

CITIȚI ȘI: Viorica se crede la lăutari pe banii românilor. Cu câte miliarde de lei a aruncat premierul pentru a periclita șansele moțiunii de cenzură

Potrivit postului de televiziune Digi24, unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit 1 milion de euro să nu vină joi în plen. Totodată, un parlamentar care nu votează moțiunea de cenzură ar primi 500 de mii de euro. Cât despre negocierile cu parlamentarii care au plecat din PSD, formațiunea social-democrată scoate la bătaie sume aflate în intervalul 100-200 de mii de euro.

PSD are în plan să ofere sumele respective prin diverse pârghii, de la contracte cu statul până la diverse funcții.

Bani promiși - contracte cu statul, fonduri prin programe guvernamentale, finanțări pentru campania electorală

Funcții promise - posturi în deconcentrate, fotolii de miniștri, posturi de conducere în partid 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.