Un bărbat fără declarație a BĂTUT o patrulă de Poliție! Unul dintre polițiști are nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale


Un bărbat fără declarație a BĂTUT o patrulă de Poliție! Unul dintre polițiști are nevoie de două săptămâni de îngrijiri medicale

Un bărbat din Berbeşti a ieșit noaptea pe stradă, fără declarația obligatorie pe proprie răspundere și, spre ghinionul unei patrule de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţia Rurală Ocna Şugatag, s-a întâlnit cu agenții.

Potrivit Timisoarastiri.ro, bărbatului i-au fost cerute documentele și declarația, însă acesta nu a putut să prezinte declarația, așa că a început să exercite acte de violență asupra acestora.

Unul dintre agenți are nevoie de aproape două săptămâni de îngrijiri medicale.

Agresiunea vine la scurt timp după incidentul de la Luduș, în care un alt polițist a fost bătut de un bărbat fără declarație, însă acesta a necesitat 9 zile de îngrijiri medicale.

Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei anunță că au dispus trimiterea în judecată a inculpatului CVC, faţă de care a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

„Inculpatul, în timp ce se deplasa împreună cu alte două persoane pe DN 19, pe raza localităţii Berbeşti a fost oprit de către o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţia Rurală Ocna Şugatag care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu efectua verificări privind respectarea măsurilor dispuse prin Ordonanţa militară nr. 3 / 2020. Solicitându-i-se actul de identitate şi declaraţia pe propria răspundere privind motivele pentru care a părăsit domiciliul, inculpatul nu a prezentat aceste înscrisuri şi a avut un comportament agresiv faţă de agenţii de poliţie. A exercitat acte de violenţă asupra acestora, iar unul dintre lucrătorii de poliţie, în urma agresiunii comise de către inculpat, a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale”, informează purtătorul de cuvânt al Parchetului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.