Vândutul Mircea Badea împroașcă din nou cu lături. Propagandistul PSD transmite că protestul din Piața Victoriei a fost un miting electoral al USR

Propagandistul securistului Dan Voiculescu, Mircea Badea, a ținut să arunce din nou cu lături în stilul său caracteristic și să manipuleze că protestul ce a avut loc duminică, 25 februarie, în Piața Victoriei ar fi de fapt un miting electoral organizat de Uniunea Salvați România. 

Dorim să îl informăm pe domnul 5 secunde că la protest au participat personalități politicie din mai multe facțiuni politice, inclusiv PNL, USR, PLUS, PMP, cât și organizații ce fac parte din societatea civilă, dar și simpli cetățeni care au condamnat abuzurile actualei guvernări girate de infractorul Dragnea. Mai mult, îl informăm că a fost un protest unde manifestanții nu au fost aduși cu autocarele precum la mitingul organizat de PSD din data de 9 iunie 2018 unde o parte din cetățeni au fost chiar plătiți să se afle în Piața Victoriei. Pe cale de consecință, îi atragem atenția vândutului Mircea Badea că unii cetățeni protestează și din spirit civic.


"Începe mitingul electoral al USR", a scris propagandistul Mircea Badea pe Facebook.

Amintim că în jur de 15 mii de cetățeni au protestat cu vehemență, duminică seară, în Piața Victoriei, împotriva controversatelor OUG-urilor vizând Legile Justiției, împotriva permanentei sabotări a Laurei Codruța Kovesi în ceea ce privește preluarea șefiei Parchetului European și împotriva tuturor abuzurilor și derapajelor săvârșite de coaliția PSD-ALDE, de-a lungul ultimilor doi ani, la comanda infractorului dublu condamnat Liviu Dragnea. Ample proteste au avut loc simultan în toate marile orașe.

CITIȚI ȘI: Piața Victoriei solicită ALEGERI ANTICIPATE și un GUVERN al STRĂZII. Liderii opoziției sunt chemați la PROTESTE

FOTO: Marilena Rotaru