VIDEO Rareș Bogdan: "Ieri, trei şefi ai Jandarmeriei au sunat pentru a-şi cere scuze" Liberalul, promisiune, în Piața Victoriei: "Toți vinovații pentru 10 august vor plăti!"


VIDEO Rareș Bogdan: "Ieri, trei şefi ai Jandarmeriei au sunat pentru a-şi cere scuze" Liberalul, promisiune, în Piața Victoriei: "Toți vinovații pentru 10 august vor plăti!"

Deschizătorul listei PNL de candidați la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a susținut un discurs la mitingul PNL din Piața Victoriei în cadrul căruia a făcut o dezvăluire în cazul abuzului Jandarmeriei de la Târgu Mureș, respectiv Topoloveni. 

CITIȚI MAI MULTE AICI: Abuz incalificabil al Jandarmeriei la Topoloveni. Protestatari pașnici, duși la secție pentru că îl așteptau pe Dragnea cu mesaje împotriva lui și a PSD

CITIȚI ȘI AICI: Când slugărnicia întrece orice limită. UN MINOR a fost hărțuit și intimidat de JANDARMERIE pentru postările antiPSD de pe Facebook

Concret, liberalul a transmis că a fost sunat de trei șefi ai Jandarmeriei care și-au cerut scuze pentru felul în care a acționat Jandarmeria în cele două localități.

"Ieri, trei şefi ai Jandarmeriei au sunat pentru a-şi cere scuze şi a spune aşa: "domnule Bogdan, ne cerem noi scuze şi credeţi-ne, nu suntem aşa, suntem oameni în care să aveţi încredere că nu vrem răul fraţilor noştri. Ne e ruşine nouă de şeful Jandarmeriei din Mureş, care a amendat un copil de 17 ani şi de şeful Jandarmeriei din Topoloveni care pentru a nu se opune oamenii de bună credinţă lui Liviu Dragnea i-au băgat în dube", a spus liberalul.

Totodată, Rareș Bogdan a oferit asigurări că toți vinovații pentru violențele de la protestul anti-PSD din 10 august vor plăti în frunte cu Carmen Dan. 

"Vă asigur, de aici, din acest loc, unde pe 10 august peste 100 de mii de români au fost gazați, umiliți, bătuți, că toți vinovații de atunci, sub cuvânt de onoare și sub promisiune în fața dumneavăastră, a românilor și a bunului Dumnezeu, în frunte cu Carmen Dan vor plăti! Va veni clipa dreptății pentru ce au făcut aici în această piață!", a mai declarat Rareș Bogdan. 

Vedeți video de la 1:11:50:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.