VIDEO Tremurăturile Angelei Merkel au recidivat. Este a doua criză de acest tip în ultimele două săptămâni


VIDEO Tremurăturile Angelei Merkel au recidivat. Este a doua criză de acest tip în ultimele două săptămâni

Criza de tremurături a cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a recidivat joi la o întâlnire la care a participat şi preşedintele Frank-Walter Steinmeier, potrivit imaginilor transmise de Reuters. Este a doua criză de acest tip în ultimele două săptămâni. Cu toate acestea, purtătorul ei de cuvânt a declarat că Angela Merkel se simte bine.

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO. Ce afecțiuni indică, de fapt, spasmele teribile ale cancelarului Angela Merkel. Deshidratarea invocată de cea mai puternică femeie a lumii nu se manifestă așa



Amintim că Angela Merkel a mai avut în aceste două săptămâni o criză de tremurături și mai accentuată. Imaginile cu Angela Merkel tremurând incontrolabil minute în șir, din tot corpul, la ceremonia de întâmpinare a proaspătului președinte ucrainean Vladimir Zelinski au făcut înconjurul lumii, uluind și ridicând semne de întrebare cu privire la sănătatea celei mai puternice femei politice a momentului.

Chiar dacă 90 de minute mai târziu de la șocantul incident, Merkel, care va împlini luna viitoare 65 de ani, a zâmbit și a explicat în fața presei că a fost vorba despre deshidratare, motivele tremorului convulsiv stârnesc în continuare curiozitatea opiniei publice.

„Am băut trei pahare de apă de atunci, căci se pare că de asta aveam nevoie și mă simt foarte bine”, a precizat Merkel la conferința de presă comună cu Zelinski, 41 de ani, care a simțit și el nevoia să dea asigurări că situația a fost tot timpul sub control. „Din moment ce se afla lângă mine, vă asigur că era în deplină siguranță”, a glumit președintele Ucrainei.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.