Violeta Alexandru face curățenie în PNL. Cei doi blatiști păpușați de Firea au fost dați afară din partid

Președinta PNL București, Violeta Alexandru, a anunțat că blatiștii care au votat bugetul Gabrielei Firea pentru Capitală au fost excluși din partid. E vorba despre Hazem Kansou și Cristian Olteanu. 

CITIȚI ȘI: Blatiștii care au votat bugetul lui Firea vor fi EXCLUȘI din PNL! Cei doi plănuiesc trecerea către o filială a PSD București

Mai mult, celor doi li s-a retras și sprijinul politic pentru a rămâne fără funcția de consilier general, conform unui anunț al consilierului general PNL Ciprian Ciucu. 

Violeta Alexandru: "La PNL București, cu respectarea Statutului, luăm, ferm, deciziile care se impun.

În ședința Biroului Politic al PNL Filiala Municipiului București din 18 februarie, am propus și s-a votat, în unanimitate, excluderea, din PNL și implicit retragerea sprijinului politic pentru Consilierii Generali Cristian Marian Olteanu și Alexandru Hazem Kansou.

Încălcarea repetată a Statutului și a Codului etic al PNL nu rămâne fără urmări. PNL a trecut printr-o reformă profundă. Facem opoziție reală și nu tolerăm niciun compromis.

Mergem mai departe. Încrederea bucureștenilor în PNL București se respectă. În fiecare zi".

Ciprian Ciucu: "Cei doi consilieri generali care au votat bugetul aberant propus de Firea vor fi dați afară. Biroul PNL București a votat în unanimitate propunerea de excludere a acestora din PNL și retragerea sprijinului politic pentru ca cei doi să nu mai fie consilieri generali".