Dubiosul Raed Arafat, marele câștigător al pandemiei: veșnicul secretar de stat pesedistoid capătă puteri sporite prin OUG! Și în tot acest timp face campanie electorală PSD


Dubiosul Raed Arafat, marele câștigător al pandemiei: veșnicul secretar de stat pesedistoid capătă puteri sporite prin OUG! Și în tot acest timp face campanie electorală PSD

Marele câștigător al pandemiei este controversatul Raed Arafat (foto Libertatea), ale cărui dezastre de la Colectiv, Sutghiol și Apuseni par a fi date total uitării, în timp ce secretarul pesedistoid de stat – cel care s-a opus cu virulență oricărei încercări de reformă reală a sistemului de sănătate – capătă puteri sporite, odată cu OUG-ul emis ieri noapte, dar și zero responsabilități.

”Și, ca să fie clar ce va face cu această putere, recitiți știrea Agerpres în care Arafat se ducea cu primarul S4, Daniel Băluță, în vizită de lucru la un spital din București. Va face campanie pentru PSD, indirect, mergând la Antena 3 și sugerând, atent, direcția”, explică jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook.

Vă prezentăm comentariile jurnalistului:

”Dacă aș trage linie, citind OUG-ul emis ieri noapte de Guvern, aș spune că există un câștigător clar al pandemiei: Raed Arafat.
Uitate sunt dezastrele de la Colectiv, Sutghiol și Apuseni.
Uitată este opoziția la orice reformă în sistemul de sănătate.
Uitate sunt suspiciunile de corupție, inclusiv faptul că managerul de la SJU Vrancea, care îl avea sponsor politic pe Oprișan, de Arafat a fost pus in funcție. Arafat a semnat pentru un hoț de conserve, dar nimeni nu l-a întrebat de asta. Nimeni.
OUG-ul emis ieri noapte i-a mai dat niște putere, dar ordonanța este astfel formulată încât, dacă se întâmplă ceva nasol, omul poate spune că el doar ‹coordona›, nu răspunde direct.
Și, ca să fie clar ce va face cu această putere, recitiți știrea Agerpres în care Arafat se ducea cu primarul S4, Daniel Băluță, în vizită de lucru la un spital din București. Va face campanie pentru PSD, indirect, mergând la Antena 3 și sugerând, atent, direcția”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.