Stânga ne vrea închiși în case, faliți și dependenți de stat! Opriți cultul fricii, redeschideți economia și bisericile!


Stânga ne vrea închiși în case, faliți și dependenți de stat! Opriți cultul fricii, redeschideți economia și bisericile!

Se apropie momentul să reevaluăm cele 2-3 luni în care jumătate dintre cetățenii acestei planete au fost închiși în case, speriați de o primejdie pe care nu o înțelegeau.

Este momentul să înțelegem că nu mai putem ține în arest la domiciliu miliarde de oameni, tineri în majoritatea lor, ale căror slujbe au fost pierdute și care nu știu ce viitor mai au.

Economia mondială este devastată. Drepturi cetățenești fundamentale au fost călcate în picioare. China, țara direct responsabilă de răspândirea epidemiei, a profitat de haos pentru a încerca să-și extindă, în mod brutal, influența: la ora la care scriu, tinerii studenți din Hong Kong sunt reprimați cu violență, iar Securitatea de la Beijing se pregătește să preia controlul fostei colonii britanice. Epidemia a început în mod evident să regreseze, dar stânga continuă să inducă frica în oameni și să le ceară să stea închiși în case. Iar cine nu crede în himerele vânturate de clanul medical asociat stângii, este amenințat de poliție, amendat și, eventual, amenințat cu un proces penal. Ce nu spun apostolii izolării: lockdown-ul va lăsa cumplite traume psihice, iar oamenii speriați vor evita spitalele, așa că vor muri cu zile, acasă la ei. Nu este afirmația mea, ci o sinteză a unei scrisori deschise semnate de mii de medici prestigioși din Statele Unite.

Când virusul chinezesc a ajuns în Europa și în Statele Unite, stânga/ liberalii americani au cerut să fie ignorat. Așa se face că în Spania și Italia continuau mitingurile și meciurile, iar la New York primarul Bill de Blasio le cerea oamenilor să meargă la cinematograf. Ulterior, și-au dat seama că o strategie radical opusă îi va ajuta: să inducă spaima în oameni, să-i convingă să se închidă în case și să profite de panică pentru ca statul să obțină puteri nemaivăzute, dictatoriale. Se prăbușește economia? Foarte bine! În acel moment, oamenii devin dependenți de pomenile statului și se justifică introducerea a tot felul de noi taxe și impozite “de solidaritate“. În numele combaterii epidemiei, s-a încurajat turnătoria: tot la New York, același primar de Blasio cerea cetățenilor să-i fotografieze și să-i raporteze la poliție pe cei care comiteau păcatul mortal de a ieși din casă.

Încă un exemplu simplu și clar de aici, din Statele Unite: “democrații“ (socialiștii, aș spune eu) vor să țină lumea în casă și să extindă ajutorul de șomaj. Ce cere președintele Trump: redeschiderea economiei și măsuri active pentru crea locuri de muncă.

De ce bătălia ideologică în jurul bisericilor? Fiindcă ele oferă speranță și încredere oamenilor. De aceea președintele Trump a spus că ele sunt “esențiale“ și trebuie redeschise. Cu bisericile închise, cultul fricii, controlat de atei care susțin că acționează în numele “științei“ – o minciună, sunt nenumărați oameni de știință care nu susțin tezele stângii – se poate dezlănțui fără adversar.

Ca să tragem linie: privind în urmă, o banală măsură preventivă – carantina – a fost exploatată, dusă la extrem și transformată în armă ideologică. Stânga s-a folosit de lockdown pentru a impune un regim polițienesc și pentru a ataca fundamentele economiei libere de piață. Vor pierde, din nou, dar nu înainte de a face un rău cumplit, distrugând slujbele și sănătatea a zeci de milioane de oameni nevinovați.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.