VIDEO Dragnea acordă primul interviu de când se află la pușcărie. Revolta unei jurnaliste: "Nici Antena 3 n-a coborât atât de jos!"


VIDEO Dragnea acordă primul interviu de când se află la pușcărie. Revolta unei jurnaliste: "Nici Antena 3 n-a coborât atât de jos!"

Realitatea PLUS a anunțat că astăzi, de la ora 18, va difuza un interviu acordat de fostul președinte al PSD, pușcăriașul Liviu Dragnea. Partea cea mai abjectă a situației este reprezentată de faptul că Anca Alexandrescu este cea care îi va lua interviul pușcăriașului, în condițiile în care i-a fost consilieră la PSD. 



În acest context, jurnalista Carmen Dumitrescu de la publicația Liber în Teleorman și-a manifestat revolta față de faptul că pușcăriașului Liviu Dragnea i se pregătește revenirea în politică cu sprijinul unui post de televiziune central. 

Carmen Dumitrescu, pe Facebook: "Ce drăguț! Realitatea îi ia interviu lui Dragnea din închisoare. Se vede că Anca Alexandrescu, în calitate de fost consilier PSD și actual jurnalist, nu-și lasă din mână clientul. Desigur, într-o lume normală, nu interesa pe nimeni ce crede un deținut care își execută pedeapsa. Dar în lumea noastră, deținutului i se poate pregăti revenirea în politică cu sprijinul unui post de televiziune central. Magie, ce să zic!

Nici Antena 3 n-a coborât atât de jos...".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.