Nicușor Dan este SABOTAT intenționat din interiorul Alianței PNL-USR-PLUS! Avertismentul unui jurnalist


Nicușor Dan este SABOTAT intenționat din interiorul Alianței PNL-USR-PLUS! Avertismentul unui jurnalist

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) avertizează, pe Facebook, că Nicușor Dan este sabotat sistematic și intenționat, chiar din interiorul Alianței PNL-USR-PLUS, fapt care s-ar putea solda, pe fundalul absenteismului, cu o victorie a primăriței PSD-iste Gabriela Firea în lupta pentru București.

Vă prezentăm avertismentul lui Mircea Marian:

”Nu mi-a plăcut niciodată rolul de casandră, dar ceva nu e în ordine la București, în această campanie. Am citit ieri o analiză a lui Barbu Mateescu, care avertizează prudent: ‹Toate astea puse laolaltă înseamnă că Nicușor Dan nu merge pe un covor de roze, toate sondajele apărute în spațiul public sugerând că se află într-o competiție consistentă cu Gabriela Firea›.

Dacă sunt probleme cu ND, realizați ce e în sectoare.

Și aș zice că asta e, iar sunt mai buni... dar – o scriu cu toată atenția – mă tem că vorbim de un sabotaj intenționat, sistematic, programat din interiorul măreței alianțe. Speculez nițel, nu am decât probe circumstanțiale, cine vrea să mă contrazică politicos... feel free.

Dacă va fi absenteism masiv – și așa mă tem că va fi – PSD va profita.

Și vă invit să vizualizați ce efecte va avea pe parlamentare o victorie a lui Firea.

Mă rog, repet, nu vreau să fiu nici Casandra, nici ăla de trăgea sirena la Grivița Roșie, sper să greșesc”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.