Bolșevicul Dan Tudorache, isterizat că USR-PLUS asociază PSD cu MAFIA! Primarul o amenință pe marea sa rivală, Clotilde Armand


Bolșevicul Dan Tudorache, isterizat că USR-PLUS asociază PSD cu MAFIA! Primarul o amenință pe marea sa rivală, Clotilde Armand

Isterizat că USR-PLUS a lansat, pe Facebook, un apel către cetățeni să-și facă viză de flotant în Sectorul 1 și, totodată, a asociat PSD cu mafia, primarul pesedist Dan Tudorache o amenință cu judecata pe contracandidata sa USR-istă, Clotilde Armand.

La rându-i, Clotilde Armand îi transmite lui Tudorache că, pe 27 septembrie, îl va trimite ”la coșul de gunoi al politicii”.

”Am primit astăzi ceva deosebit din partea primarului pesedist. Intimidări și amenințări cu judecata pentru că USR PLUS a făcut un apel către cetățeni să-și facă viză de flotant în Sectorul 1. Și s-a panicat pesedistul. Și-a scris către BEC. Și a mai zis ceva: Să ștregem de îndată postarea.

Alo, dle primar! Sunteți ok sau aveți din nou un puseu de bolșevism. Vreți cenzură? Vreți comunism? Hai să vă explic cum stau lucrurile. Atâta vreme cât eu voi fi aici dvs. nu o să ne închideți gura. Că nu mor caii când vor câinii.

Dle. primar pesedist, v-ați supărat că au scris colegii mei că PSD este asociat cu mafia și vreți să șteargă rapid asta de Facebook. Dle primar, știți cumva unde este Liviu Dragnea acum și de ce? De colegul dvs. Adrian Năstase ați auzit? Dar de Mazăre? Pe Nicușor Constantinescu l-ați avut sau nu coleg de partid? Hrebenciuc, Mitrea... să vă mai aduc aminte de bravii dvs. colegi de partid?

Dle primar pesedist, pe 27 septembrie vă trimitem la coșul de gunoi al politicii. Vă promit”, scrie Clotilde Armand, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.