Minunea PSD din Parlamentul României. Fata lui tata și-a început deputăția acum 12 ani și a vorbit în plen doar 11 secunde pe an


Minunea PSD din Parlamentul României. Fata lui tata și-a început deputăția acum 12 ani și a vorbit în plen doar 11 secunde pe an

Ileana Cristina Dumitrache are azi 37 de ani, din care 12 de deputăție PSD în Parlamentul României. Printre numeroase calități remarcate de partidul roșu, printre care și aceea de a tăcea neîntrerupt mai bine de un deceniu pe bani publici foarte mulți, Ileana Dumitrache are și meritul de a fi fiica unui prosper om de afaceri constănțean, apropiat al grupării Mazăre, Ion Dumitrache, vicepreședinte PSD și consilier județean.

Este căsătorită cu fostul consul al României la Ancona George Teseleanu, cuplul alegându-l de naș pe Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților condamnat recent într-o primă instanță la trei ani de închisoare cu executare. Nașul a fost însă izgonit din PSD, prin 2016, după un conflict cu Liviu Dragnea. Fina a intrat în atenția activistului Valeriu Nicolae care a descoperit cum poți să nu faci nimic în Parlamentul României vreme de 12 ani.

Redăm mai jos portretul creionat pe VN pe baza CV-ului doamnei Dumitrache.

Precizăm și că, la o căutare pe google, numele deputatei Dumitrache este menționat doar pe siteul Camerei Deputaților și în câteva știri vechi sau insipide: fals în declarații în legătură cu veniturile, nunta și o campanie de conștientizare asupra bolii celiace (intoleranța la gluten).

Valeriu Nicolae pe Facebook:

„Eu zic să lasați prostiile cu Ierusalimul și să ne concentrăm pe centru' real al universalității, Constanța.

La Constanța s-a născut o tânara minune, deputatatata Ileana Dumitrache. La 23 de ani în timp ce era ditamai Directoare de Marketing la o firmă cu sute de angajați în Constanța studia din greu la facultate la Londra “studii de afaceri și limbi străine” și printr-o minune a învățâmântului mondial făcea și un master la Bologna în marketing și pictură ca o DaVincie constănțeancă. Nimeni nu a putut până la ea să facă master fără facultatea terminată. Desigur firma unde muncea ca o sclavâ era deținută de tatăl dumneaei, un apropiat al domnului Mazăre care se întâmpla să fie consilier județean. Omul nu e mafiot și nu își trimite fata în parlament să se simtă protejat ci o pune la muncă. Totuși la 26 de ani urlă politica în ea și se sacrifică pentru țărișoara. Se dedică total, chiar sălbatic am putea spune Parlamentului. În cei 12 ani de când e mobilă în Parlament a vorbit în plen exact 133 de secunde. Undeva la 11 secunde pe an. Calificările ei îi permit să aibă convingeri antivaccinare așa că atunci când nu e (nu știu ce se poate spune că e) debitează cu o convingere demnă de un masterat la Academia lui Oprea niște tâmpenii sinistre.

Se oprișează pe noi elegant și cu tupeul tipic PSD-ist așa că o vom vedea și în Parlamentul urmâtor.

Să vă reamintesc câteva alte lucruri despre PSDism-ul de la mare.

Constanța este locul acela minunat unde a trăit cel mai cinsitit și cu legături zero cu traficul de droguri, domnul primar Mazăre. Acolo trăiește și monumentalul deputat Radu Babuș. Om care a început munca de jos la 22 de ani ca jurist la primărie ca orice absolvent de bombă de facultate. După o muncă enormă, intensă și groaznic de utilă pentru comunitate de o lună întreagă este promovat Șef de Centru. Unde muncește ca un sclav pentru încă o lună în cap și este promovat Director. Se stăpânește un pic, probabil ca să nu-l complexeze pe zeul Neptun sau ce s-o fi crezând Mazăre în anul ăla, și după alt an în care prestează și la un masterat în București în timp ce el zdrobește munca la Constanța ajunge primul Director General de Regie Autonomă la un an după ce a terminat facultatea.

Ministrul minune al turismului, domnul Dobre, tot din Constanța este. Cel mai darnic om din lume care deși are datorii grave în bancă se sacrifică și-l împumută pe vice-primarul celei mai cinstite primării din lume cu 325.000 de EUR. Viceprimar care dă și el la rândul lui un împrumut de 600.000 de EUR că doar dar din dar se face. Și domnul Dobre este plin de carte cu nenumărate diplome de la tot felul de minuni de facultăți reale sau dintr-un univers neacesibil nouă.

La Constanța clar trebuie făcută o statuie de tip Cina cea de Taină ai partenerilor lui Ali-Baba social democrat, respectiv Mazăre. Frumos, cu car alegoric și gondolă că doar doamna Dumitrache are masterat în arte.”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.