Eșecul moțiunii PSD. Rareș Bogdan: "Să-și pună pofta în cui! Să-și încălzească toate băncile opoziției pentru următorii 4 ani și 3 luni!". Solicitarea liberalului către Grindeanu


Eșecul moțiunii PSD. Rareș Bogdan: "Să-și pună pofta în cui! Să-și încălzească toate băncile opoziției pentru următorii 4 ani și 3 luni!". Solicitarea liberalului către Grindeanu

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni, la Realitatea PLUS, că PSD s-a făcut de râs prin neasigurarea cvorumului necesar pentru ca moțiunea de cenzură să se voteze. Mai mult, liberalul le-a transmis pesediștilor să își încălzească locurile din opoziție pentru următorii 4 ani și 3 luni, căci nu vor mai avea acces la guvernare.

Rareș Bogdan: "PSD să-și pună pofta în cui pentru moment și să se gândească că vremea lor a trecut. Pentru următorii 4 ani și 3 luni de zile să-și încălzească toate băncile opoziției pentru că acolo vor rămâne, nu vor avea nici cea mai mică șansă și să nu-și mai prostească electoratul. Fricile pe care acești indivizi și strategii lor le aruncă asupra electoratului sunt extrem de periculoase pentru stabilitatea unei țări. Ăsta e PSD de când a apărut după 1989, ăsta e PSD din ultimii ani de zile. Nu am avut niciun fel de așteptare de la ei și nu am niciun fel de așteptare de la ei, dar îi sfătuiesc să încerce măcar să nu se mai facă de râs. Modalitatea în care ei încearcă să se implice în ceea ce înseamnă viață politcă a României este de un ridicol absolut".

Totodată, Rareș Bogdan a evidențiat importanța faptului că moțiunea de cenzură pesedistă a eșuat, căci intrăm într-o perioadă dificilă atât din punct de vedere sanitar, cât și economico-financiar.

Rareș Bogdan: "PNL își vede de guvernare și va reuși să ne scoată din această furtună groaznică care ne afectează de 5 luni de zile. Am făcut lucruri extraordinare. Românii vor vedea cine se gândește la stabilitatea acestei țări și la viitorul copiilor și cine încearcă doar să destabilizeze, să creeze panică, să îngenuncheze o țară din UE. (...) Cea mai bună opțiune în acest moment este Guvernul actual care să rămână într-un parteneriat cu președintele României. Nu știm ce urmează în ultimele luni, vedem o creștere a infectărilor la nivel european, nu știm ce va urma după începerea școlilor și odată cu venirea valului de frig. Așadar, Ludovic Orban i-a făcut să înțeleagă chiar și pe unii din PSD că e mai bine să lase Guvernul PNL să lucreze, e mai bine ca țara asta să aibă un Executiv stabil votat de Parlament decât să intrăm într-o perioadă de incertitudine politică în care guvernul să aibă atribuțiile ciuntite în fața viitoarelor provocări atât din punct de vedere sanitar, cât și economico-financiar".

Pe final, Rareș Bogdan i-a solicitat lui Sorin Grindeanu să demisioneze de urgență din fruntea ANCOM, căci faptul că a reintrat în politică nu-i permite să ocupe și respectiva funcție. Amintim că Grindeanu ține cu dinții în continuare de scaunul de la ANCOM, căci e remunerat cu 10 mii de euro pe lună.

Rareș Bogdan: "Pe domnul Grindeanu îl invit de urgență să lase salariul de la ANCOM, să-și dea demisia de acolo și să facă politică dacă e în stare să facă politic".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.