FOTO Ciprian Ciucu șterge pe jos cu tonomatul Victor Ciutacu: ”Așa arată JEGUL!” Primarul PSD-ist și penal Gabriel Mutu a comandat linșarea mediatică a lui Ciucu. Mizeria Antena 3


FOTO Ciprian Ciucu șterge pe jos cu tonomatul Victor Ciutacu: ”Așa arată JEGUL!” Primarul PSD-ist și penal Gabriel Mutu a comandat linșarea mediatică a lui Ciucu. Mizeria Antena 3

”Așa arată jegul!”, ni-l indică liberalul Ciprian Ciucu pe așa-zisul jurnalist Victor Ciutacu, după ce tonomatul cu fise de la România TV a inventat un interlop pe care l-a învățat să repete obsesiv poezia că l-ar susține pe Ciucu în lupta pentru Primăria Sectorului 6, doar pentru a-l plimba pe sticlă cu scopul de a-i aduce prejudicii de imagine candidatului Alianței PNL-USR-PLUS. Totul la porunca prolificului traseist politic Gabriel Mutu, primarul PSD-ist cercetat de DIICOT pentru spălare de bani.

Fiindcă face parte dintr-o campanie de linșaj mediatic (cel mai probabil plătită din bani publici), făcătura a fost preluată degrabă și de argații PSD de la Antena 3, sinecură fake news păpușată de turnătorul securist Dan ”Felix” Voiculescu, fost pușcăriaș de drept comun. Firește mizeria a fost preluată și de site-ul pesedistoid și diversionist știripesurse.ro. 

”Veniți la vot!”, îndeamnă Ciucu, consternat de abjecția incalificabilă a tonomatelor cu fise plătite de PSD și convins că CNA nu reprezintă altceva decât o formă fără fond.

Precizăm că aceste atacuri abjecte la adresa candidatului PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 6 s-au îndesit la modul grotesc, devenind tot mai mizerabile de la o zi la alta, în condițiile în care Ciprian Ciucu are prima șansă în bătălia electorală, cu atât mai mult în condițiile dezastruosului mandat al PSD-istului Gabriel Mutu.

După făcătura revărsată de Ciutacu, Gâdea&Co, Ciucu a răbufnit pe Facebook:

”Așa arată jegul! Un interlop de care nu am auzit în viața mea mă ‹susține› pe mine. L-au inventat, l-au scos de undeva, nu știu, și l-au învățat să spună o poezie.

Un mare jeg acest ‹ziarist›!!! Ciutacu reprezintă ce este mai oribil în ‹presa› românească. Butaforie de la un cap la altul. Invitat de Ciutacu la ‹breakingnews›. Jegos, oribil!

Eu nu îmi imaginam că există o asemenea mizerie în acea televiziune și în politică.

Pus în scenă de Mutu, pe bani! Cusute cu ață albă, sunt și proști. Înțeleg că urmează pe Antena3.

MocirlA3 preia aceeași manipulare inventată. Este clar ca este o făcătură! Vorba aia, până nu te porcărie și A3 parcă nu ești suficient de credibil. Micii varani își fac treaba, își justifică existența. Minciuni de la un cap la altul.

Veniți la vot!!!

P.S. CNA este degeaba”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.