VIDEO. Zeci de susținători ai primarului Tudorache fac scandal și zbiară la useriștii aflați în fața Biroului Electoral al Sectorului 1


VIDEO. Zeci de susținători ai primarului Tudorache fac scandal și zbiară la useriștii aflați în fața Biroului Electoral al Sectorului 1

Zeci de susținători ai primarului Dan Tudorache, suspectat că încearcă, la sediul unei instituții a Primăriei S1, fraudarea alegerilor din sector câștigate de contracandidata sa, Clotilde Armand, s-au adunat, marți dimineață, în fața Biroului Electoral al Sectorului 1 pentru a-și manifesta vocal încrederea în edilul în funcție și în corectitudinea procesului electoral.

„Am stat 24 de ore în secția de votare! Veniți voi să mă acuzați de furat, nesimțiților! Am fost în secțiile de vot! Unde ați văzut voi că s-a furat?!”, le-a urlat o femeie useriștilor adunați și ei la sediul BES după situația revoltătoare de ieri când un tânăr, angajat al Primăriei Sector 1 (foto jos), a ieșit cu brațele pline de procese verbale din sediul BES. Membri ai USR l-au surprins și chiar și filmat în timpul demersului, descoperind apoi la etajul imobilul (pe care BES îl împarte cu mai multe instituții ale Primăriei Sector 1) o adevărat „făbricuță” de procese verbale, multe dintre ele în alb (procese care în mod normal nu au ce să caute în instituții ale statului care nu au legătură directă cu procesul electoral). Detalii AICI


-  „Nu s-a furat nimic. Ați avut membri în comisiile electorale”, s-a răstit la useriști și un domn în vârstă, gesticulând nervos.

- „Numai de scandaluri știți să vă țineți. Huooo”, a spus alt susținător al lui Tudorache.

- „Scandal și ceartă. Numai împotrivă ați cotat în Consiliu. Numai contre și reclamații! Ce-o să faceți?!”, au comentat alți nemulțumiți de gestul USR.

Potrivit unor informații pe surse de la fața locului, unui tânăr de la USR i s-ar fi făcut rău și a fost chemată ambulanța.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.