Ciuma Roșie lua o bătaie cumplită dacă nu fura voturi


Ciuma Roșie lua o bătaie cumplită dacă nu fura voturi

Dacă până și-n București au șterpelit fără rușine, e clar ce au făcut în țară, în satele și comunele cu primari pesediști unde nu există “opoziție“. Ciuma Roșie n-ar fi câștigat 1500 de primării și n-ar fi strâns 30% din voturile pentru consiliile județene – așa numitul vot politic – dacă nu frauda cu disperare. Fraudă, fraudă masivă, în diverse forme, de la pomenile date alegătorilor la falsificarea proceselor verbale sau anularea buletinelor pe care fusese votat un adversar, prin aplicarea unei a doua ștampile. Metode vechi, care supraviețuiesc de ani buni fiindcă, din păcate, în afară de Dragnea, nici un cap al acestui mecanism de fraudare a alegerilor n-a fost condamnat. Până nu o să ajungă la pușcărie pe viață, să primească pedeapsă cu moartea, ca să se învețe toți minte, vom tot avea alegeri la care Ciuma Roșie va fura masiv.

Dar chiar și așa, cu aceste hoții, PSD tot a fost alungat din câteva fiefuri. Am scăpat de Marian Oprișan, ultimul baron din vremea lui Iliescu. Bucureștiul s-a eliberat de cea mai otrăvită administrație. În Teleorman a pierdut majoritatea din consiliul județean. În câteva județe de pe granița de Vest, Ciuma Roșie s-a dus direct pe locul III: acolo unde Dreapta aduce prosperitate, PSD devine irelevant. Se autodizolvă.

O notă specială despre noua stângă, sexo-marxistă, care bate tare toba că a câștigat. Mint. În primul rând, îi rog să nu mai uite că doamna Clotilde Armand, care a câștigat Sectorul 1, este un om de dreapta, care a susținut organizarea referendumului pentru familie, și care a fost la un pas să fie exclusă din USR pentru acest cumplit delict de opinie. Acolo unde au câștigat, au câștigat în fața unor baroni expirați, Robu și Scripcaru, pe care PNL n-a avut inteligența și curajul să-i arunce la coș, la timp. Dar rezultatele USR PLUS sunt acestea: sub 10% la votul politic, la consiliile județene, nici un președinte de consiliu județean, din 41, și doar 45 de primari din 3180. În 15 luni, de la europarlamentare până acum, USR PLUS a pierdut peste un milion de voturi. Acolo unde Dreapta a avut o ofertă bună – Bihor sau Cluj – USR PLUS n-a existat. În Bihor, a avut 2-3% din voturi.

Privind la dezastrul suferit de stânga în aceste alegeri, sunt optimist. Dacă Dreapta se unește, scoate la suprafață oameni buni și propune proiecte, poate schimba România. Centura de județe din Vest, unde stânga s-a prăbușit – Satu Mare, Bihor, Arad și Timiș - este modelul care trebuie urmat pentru a aduce prosperitate în toată România.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.