Tudorache ține cu dinții de fotoliul de primar precum Firea. Clotilde Armand NU e lăsată să-și înceapă mandatul: "Pesediștii trag acum de timp să-și acopere urmele jafului!"


Tudorache ține cu dinții de fotoliul de primar precum Firea. Clotilde Armand NU e lăsată să-și înceapă mandatul: "Pesediștii trag acum de timp să-și acopere urmele jafului!"

Pesedistul Dan Tudorache procedează precum Gabriela Firea în cazul lui Nicușor Dan, nelăsând-o pe Clotilde Armand să își înceapă mandatul de primar al Sectorului 1. Clotilde Armand a precizat că 120 de pesediști din gașca lui Tudorache au depus contestații în ceea ce privește alegerea ei în funcția de primar. 

În acest context, Armand a atras atenția pe Facebook că acțiunea pesediștilor are ca scop mușamalizarea dovezilor privind jaful de la Sectorul 1. "Nu o să le meargă. Și cineva va răspunde în fața Justiției pentru dispariția unui miliard de € din bugetul primăriei", a subliniat Armand. 

"La o lună de la alegerile din Sectorul 1, partidul-cartel numit PSD ne demonstrează că nu vrea să părăsească primăria. Pesediștii au pus 120 de persoane să conteste validarea alegerii mele în funcția de primar al sectorului 1. Da, ați auzit bine. 120 de pesediști. Din cauza aceasta se tot întârzie cu depunerea jurământului și preluarea mandatului meu. Dar toate acest aspecte se vor lămuri. În data de 26 octombrie avem termen la Tribunalul Municipiului București. Pesediștii trag acum de timp să-și acopere urmele jafului. Nu o să le meargă. Și cineva va răspunde în fața Justiției pentru dispariția unui miliard de € din bugetul primăriei", a scris Armand pe Facebook. 

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, anunța miercuri că mai are de așteptat din punct de vedere procedural pentru a-și exercita funcția, întrucât mandatul i-a fost contestat de 52 de persoane, majoritatea foști și actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, 26 noiembrie, la Curtea de Apel.

MAI MULTE DETALII: Ipocrizia Gabrielei Firea: anunță că va lupta pentru apa caldă în Senat, în timp ce NU îl lasă pe Nicușor Dan să își înceapă mandatul de primar

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.