Florin Roman, liderul deputaților PNL: „Sondajele ne arată că vom avea un guvern cu USR și cu PMP. Personal mi-aș dori un guvern cu PMP și UDMR”


Florin Roman, liderul deputaților PNL: „Sondajele ne arată că vom avea un guvern cu USR și cu PMP. Personal mi-aș dori un guvern cu PMP și UDMR”

Florin Roman, liderul deputaților liberali, a declarat luni seară, la TVR, că ar prefera un viitor guvern fără USRPLUS, alături de PMP și UDMR. El a precizat însă că este un punct de vedere personal și că toate sondajele realizate arată că liberalii vor fi nevoiți să formeze un guvern anti-PSD împreună cu cei de la USR și PMP.

„Personal mi-aș dori un guvern cu PMP și cu UDMR, sondajele ne arată că vom avea un guvern cu USR și cu PMP. Eu vă spun ceea ce își doresc românii. Eu v-am spus un punct de vedere personal, însă întotdeauna am respectat vocea oamenilor.

Din punctul meu de vedere, atunci când generezi o guvernare, toți partenerii trebuie să fie fideli. Noi am fost ținta atacurilor USR. Noi am luat ca adversar PSD, ei au dat în PNL mai mult decât în PSD (…) Iordache e acum la Consiliul Legislativ cu un USR-ist”, a spus Roman.

Florin Roman candidează pe lista PNL din județul Alba, la Camera Deputaților, pe primul loc.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.