PSD fierbe: Ciolacu le cere românilor să se revolte după ce PNL a anunțat că Florin Cîțu e propunerea de premier


PSD fierbe: Ciolacu le cere românilor să se revolte după ce PNL a anunțat că Florin Cîțu e propunerea de premier

Președintele PSD Marcel Ciolacu îndeamnă românii să se revolte după anunțul PNL conform căruia ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, este propunerea liberalilor de premier. 

"Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!!

Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila.

Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.

Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate!

PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională!

Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!", a scris Ciolacu pe Facebook. 

Amintim că președintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri seară că a existat un consens cu președintele Klaus Iohannis în privința propunerii ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, pentru funcția de premier. 

MAI MULTE DETALII: Cîțu, propus premier. Ludovic Orban transmite că s-a ajuns la un consens cu președintele Klaus Iohannis

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.