Revoluționarul Marian „Ceaușescu” i-a pus pe fugă pe avocata urlătoare Șoșoacă și alți membri AUR veniți cu autocarul electoral în Piața Universității


Revoluționarul Marian „Ceaușescu” i-a pus pe fugă pe avocata urlătoare Șoșoacă și alți membri AUR veniți cu autocarul electoral în Piața Universității

Autocarul AUR a poposit pentru câteva minute în Piața Universității pe care a părăsit-o apoi rapid, în strigătele revoluționarului autentic din Decembrie 1989 Marian Ceaușescu, erou al Revoluției și apoi al mineriadelor, despre care George Simion a avut recent un comentariu public oribil spunând că e „un papagal bâlbâit”.  

Revoluționarul le-a reproșat celor de la AUR că încă au în componență criminali ai Revoluției din Decembrie 1989, chiar dacă recent partidul a decis să nu valideze mandatul de parlamentar al colonelului Francisc Tobă, participant la reprimarea sângeroasă a Revoluției de la Sibiu, în decembrie 1989.  

„Șoșoacă a stat aicea în stație. Au fugit. Am vrut să vin să vorbesc și eu cu ei, dar au plecat. Am vrut să întreb și eu cum de au nesimțirea și tupeul să mai lase pe lista de parlamentari AUR încă doi criminali din 1989. Generalul Chelaru Mircea, care, în noaptea de 21 decembrie, se afla aici cu tancurile, și Nicolae Roman - am dovada din jurnalul de luptă de la data de 17 decembrie, când acesta era căpitan și a coordonat 25 de militari în termen care au avut ordin să intervină contra manifestanților la Timișoara”, a spus Marian Moroșanu, cunoscut drept Ceaușescu, într-un LIVE pe pagina sa de Facebook.


Cu puțin timp înainte de alegerile parlamentare la care formațiunea sa anti-„botniță” a obținut un scor neașteptat de mare, copreședintele AUR George Simion îl apăra vehement pe Nicolae Roman și îl ataca virulent pe Marian „Ceaușescu”, care dezvăluise public informația cu privire la implicarea generalului AUR în masacrul de la Timișoara.  

„Generalul Nicolae N. Roman este singurul general din prezent care a comandat două corpuri de armată. Este un om care este foarte respectat de către militari. Ce minciună lansează sistemul despre el în momentul ăsta? E că a fost la Timișoara în 89 și a tras în populație. A venit un papagal din ăsta care nu știe să lege trei vorbe (revoluționarul autentic Marian „Ceaușescu”, n.red) și asta l-a acuzat. Generalul Roman a fost la Timișoara în 89, dar nu a tras și este respectat de revoluționarii de acolo și a fost remarcat în timpul Revoluției”, vocifera Simion în urmă cu aproximativ o lună de zile.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.