Primarii PNL, duel pe Facebook . Ciprian Ciucu l-a luat în balon pe Nicușor Dan. „Țara arde...” Apoi a șters postarea


Primarii PNL, duel pe Facebook . Ciprian Ciucu l-a luat în balon pe Nicușor Dan. „Țara arde...” Apoi a șters postarea

Primarul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a comentat ironic o postare a primarului Capitalei, Nicușor Dan, după care, curajos, a șters-o.

Săptămâna trecută, Nicușor Dan a anunțat pe Facebook participarea sa la evenimentul „Meserii legendare”, care a avut loc la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din București.  

Ciprian Ciucu a comentat într-o notă ironică: „Țara arde...” Fără a explica ce anume l-a determinat să aibă o asemenea reacție necolegială.  

După ce comentariul său a adunat câteva zeci de like-uri sau zâmbete, primarul Sectorului 6 l-a șters, dar a rămas o vreme pe pagina principală a Facebook a lui Nicușor Dan. 

SUCCESIUNEA POSTĂRILOR

 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.