VIDEO. Bezna minții. George Soros și Bill Gates, acuzați că au confiscat protestele anti-restricții din București. Fost membru al trupei Iris: „Lălăim pe aici, p-ăia îi ducem să strige la copaci, la iarbă verde în Piața Izvor”/„Gata, ne-a preluat Soros toate protestele, toți oamenii, toți patrioții”


VIDEO. Bezna minții. George Soros și Bill Gates, acuzați că au confiscat protestele anti-restricții din București. Fost membru al trupei Iris: „Lălăim pe aici, p-ăia îi ducem să strige la copaci, la iarbă verde în Piața Izvor”/„Gata, ne-a preluat Soros toate protestele, toți oamenii, toți patrioții”

Muzicianul Rafael, pe numele său real Cătălin Paul Ciobotaru, participant la mai toate protestele anti-restricții din ultimele zile, acuză că manifestațiile de stradă din Capitală ar fi fost confiscate de oameni ai lui George Soros și Bill Gates. 

Mai exact, reclamă protestatarul dat afară din trupa Iris cu ani în urmă, ar fi vorba, în special, despre Pompiliu Diplan, „care este bursier Soros și angajat Microsoft al lui Bill Gates”. „Exact cei cu care noi luptăm în această nebunie. Uitați cum plimbă oamenii prin București. Toți sunt obosiți, leșinați, disperați doar-doar or renunța și s-or disipa și se duce această mișcare de protest a oamenilor care suferă în toată țară după acest an de nenorocire, de cataclism. E posibil? Îi plimbă ca pe cățeluși pe oamenii ăștia bătrâni...Domnilor, nu ne batem joc de proteste...lălăim pe aici, p-ăia îi ducem să strige la copaci, la iarbă verde în Piața Izvor...Gata, ne-a preluat Soros toate protestele, toți oamenii, toți patrioții din țara asta. Ne lăsăm prostiți de Pompiliu Diplan cu starea lui de liberate falsă?! El este un individ care a dezbinat tot timpul...au luat boxe, au luat microfoane mai puternice și apare peste tot, îi blochează pe toți, nu mai are nimeni voie să vorbească la microfon și se plimbă lumea pe străzi, au obosit, au leșinat, gata”, s-a plâns Rafael la Antena 3. 


Diplan răspunde acestor acuzații precizând că este un simplu organizator, fapt care i-ar fi atras amenzi de 74.000 de lei. 

Vedeți video:


Nu este prima oară când taberele Diplan - Șoșoacă se acuză și se sabotează reciproc. În urmă cu o săptămână, la primul protest anti-restricții de amploare, la sfârșitul căruia lucrurile au și degenerat într-o înfruntare violentă între jandarmi și mai multe zeci de protestatari, senatoarea Șoșoacă urla că Diplan și oamenii lui vor să atace clădirea guvernului. Detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.