Avertismentul deputatului PNL Daniel Gheorghe: Dodon și gașca lui de rusofili vor să destabilizeze total Basarabia, la comanda Moscovei. Basarabia are viitor numai ca parte legitimă a României


Avertismentul deputatului PNL Daniel Gheorghe: Dodon și gașca lui de rusofili vor să destabilizeze total Basarabia, la comanda Moscovei. Basarabia are viitor numai ca parte legitimă a României

Deputatul liberal Daniel Gheorghe avertizează, pe Facebook, că derapajele anticonstituționale ale lui Dodon și PSRM (laolaltă cu toate slugile disponibile ale Moscovei) riscă să destabilizeze definitiv Basarabia, statul românesc de pe celălalt mal al Prutului. 

Deputatul punctează ceea ce niciun român n-ar trebui să uite vreodată: viitorul Basarabiei, oricât ar dori unii ori alții, nu este alături de Rusia ca un stat-tampon sărăcit la marginea lumii ex-sovietice cu valențe eurasiatice, ci este împreună cu România, în Europa.

Vă prezentăm comentariile deputatului Daniel Gheorghe: 

”Tentativa de răsturnare a ordinii constituționale din Moldova de peste Prut, prin intervenția ilegala asupra Curții Constituționale de la Chișinău, orchestrata ieri în Parlamentul Republicii Moldova de către socialiști și alte forte pro-ruse este un act nedemocratic care poate duce la destabilizarea totală a statului românesc de pe celălalt mal al Prutului. 

Servitorii Rusiei din Republica Moldova dovedesc din nou faptul că nu au nimic în comun cu interesele cetățenilor, ci sunt captivi ai unor imunde interese de grup dar totodata transmit și mesajul de forță al Moscovei, care ne arată tot mai des faptul că ține cu dinții de păstrarea Basarabiei într-o zonă de anarhie, instabilitate și izolare față de România și de Uniunea Europeană. 

Am convingerea că Republica Moldova își va păstra cu bine ordinea democratică iar statul de drept va funcționa în continuare în deplină consonanță cu normele lumii libere. 

Viitorul Basarabiei, oricât ar dori unii ori alții, nu este alături de Rusia ca un stat-tampon sărăcit la marginea lumii ex-sovietice cu valențe eurasiatice, ci este împreună cu România, în Europa!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.