EXCLUSIV Natașa Morari se face vinovată de mai multe infracțiuni grave. Ce obiectiv are ”dezvăluirea” operată de agenta FSB. ”Solnîșko”, sau șopârla care își rupe coada


EXCLUSIV Natașa Morari se face vinovată de mai multe infracțiuni grave. Ce obiectiv are ”dezvăluirea” operată de agenta FSB. ”Solnîșko”, sau șopârla care își rupe coada

”Dezvăluirea” agentei FSB Natașa Morari, care tulbură și înfierbântă spiritele dincolo de Prut, nu-i nici pe departe vreo poveste emoționantă și lacrimogenă, așa cum ”jurnalista” ar vrea să credem. Dimpotrivă, e vorba de chipul fetid al presei controlate de Rusia. 

Avertizăm că, dincolo de alte aspecte, Natașa Morari se face vinovată, în mod evident, de o serie de infracțiuni grave, fapte prevăzute de legea penală, printre care favorizarea infractorilor și constituirea în grup infracțional organizat.

CITEȘTE și EXCLUSIV Agenta FSB Natașa Morari ar trebui să ne spună ai cui copii sunt TV8 și Jurnal TV, care promovează moldovenismul pozând în televiziuni ”românești”. Cum controlează Rusia presa ”proeuropeană” și ”anticorupție”. Noile tancuri ale Kremlinului și ”jurnaliștii” lor

Nu ne interesează nici cine sunt copiii Natașei Morari, nici convoiul de dubioși care i-a trecut prin pat, surprinzători fiind doar ăia care au lipsit, însă ne interesează faptul că ea l-a favorizat ani la rândul pe interlopul internațional Veaceslav Platon, i-a făcut imagine non-stop, prezentând lupul îmbrăcat în blană de oaie, i-a promovat intens pe complicii lui penali, infractori de drept comun, apărându-i și legitimându-i cu o întreagă televiziune, ne referim la TV8, și asta în timp ce poza, la ordinele Kremlinului, într-o icoană a ”anticorupției”. 

Ani de zile, prin nenumăratele sale emisiuni, Natașa Morari a favorizat cu bună știință (premeditare) tunurile și manevrele financiare ale amantului ei Platon, prezentând scheme de corupție drept afaceri respectabile. În același timp, ”jurnalista” îi linșa și-i compromitea prin toate mijloacele (kompromat) pe toți inamicii și contestatarii lui Platon și ai găștii sale cu adânci ramificații rusești. ”Conținutul” prestat de Natașa Morari era preluat și rostogolit pretutindeni de Jurnal TV și de Radio Europa Liberă Moldova, pentru legitimare și pentru eliberarea drumului în fața lui Platon. Natașa Morari și acoliții ei au făcut ani de zile agenda unor segmente largi de public din R.Moldova. Amintim că spațiul informațional este o problemă de siguranță și securitate națională. 

În câteva emisiuni cu agendă subterană a fost chemat și spălat public și procurorul general al Republicii Moldova, rusofilul Stoianoglo a cărui misiune este aceea de a-i proteja pe toți infractorii Rusiei. Natașa a făcut totul pentru a-i facilita o imagine de profesionist, de deontolog, de om integru până dincolo de orice dubii. După toate aceste servicii, Stoianoglo avea să-l pună în libertate pe Platon, care iată că acum zburdă fără griji prin Londra în timp ce-și păstrează influența în Republica Moldova. 

Evident că Natalia Morari a fost singura ”jurnalistă” care a reușit să-i ia un interviu lui Platon după cea mai recentă ieșire din pușcărie a acestuia, și evident că ”interviul” n-avea vreo legătură, oricare, cu nicio specie a jurnalismului. Mai mult chiar, în cadrul făcăturii, Platon i s-a adresat la per tu, cu ”Natașa”, la un moment dat numind-o ”solnîșko” (soarele meu).

CITEȘTE și EXCLUSIV Numele agenților FSB implantați la TV8, Jurnal TV și Radio Europa Liberă Moldova. LISTA lui Vasile Costiuc. Rețelele FSB coordonate de Natașa Morari, Val Butnaru, Alexei Tulbure și Vasile Botnaru. Acuzații explozive

”Dezvăluirea” Natașei cu tatăl și fiul nu e, în fapt, ”dezvăluirea” pe care vrea să o facă agenta FSB. Ce se chinuie ea să acrediteze public este că SIS ar exercita un ”șantaj” asupra ei, Natașa lovește astfel în Maia Sandu și în guvernarea PAS, susținând că sub PAS, partid proeuropean, serviciile puterii recurg la presiuni, hărțuiri și șantaj, la fel ca în perioada lui Plahotniuc. Motiv pentru care, vezi Doamne, ea, o ”jurnalistă independentă” (a se citi agentă FSB) e nevoită să renunțe la meseria ei mult iubită, pentru că i s-ar pune pumnul în gură. 

Pentru a acredita scenariul dorit, cel expus mai sus, Natașa amestecă un adevăr pe care deja îl știau destui, ba chiar fusese postat pe Facebook și Instagram, inclusiv de Platon, cu toate că l-a retractat mai apoi, cu un scenariu care vizează lovirea noii puteri. Asta în condițiile în care mulți lideri PAS s-au tot perindat, de-a lungul ultimului an, prin studioul ei. 

Nu e de mirare absolut deloc că Natașa Morari lovește cât poate în SIS – Serviciul a arestat o serie de complici de-ai lui Platon în dosarul filării magistratei Angela Bostan. Mai amintim și că în vila de pe Malina Mică a fost depistat un bârlog de troli care lucrau pentru gloria lui Platon. De asemenea, s-a tot vorbit despre un filmuleț trucat pe care Platon intenționa să-l rostogolească în media, pentru a o compromite pe Maia Sandu. Un astfel de kompromat desfășoară acum și Natașa Morari.  

 

 

 

 

 

Cât despre ”dezvăluirea” care asigură atenția îndreptată spre povestea cu ”șantajul” și cu ”persecuțiile”, ei bine, ea nu este nici pe departe o dezvăluire. 

De notat că Natașa Morari și-a folosit sarcina și bebelușul de parcă era vreo starletă sau mondenă celebră. De la bun început a mințit așa cum respiră, insistând că tatăl ar fi un donator de spermă pe care nu l-ar cunoaște. Iată ce debita, ducând compunerea spre feminism și femei asuprite, așa cum ar fi glăsuit și Ana Pauker, o altă agendă a KGB cu foarte mulți amanți:

„Băiatul este Rem Morari. Sunt multe întrebări despre tată. Pe de o parte sunt firești atâta timp cât sunt persoană publică, dar în același timp, îmi par un pic nu la locul lor. Rem a avut un tată- donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie. Am deja 37 de ani și nu mai voiam să amân nașterea copilului până voi întâlni bărbatul visurilor mele. Așa se întâmplă că nu la toți le este dat să trăiască fericirea ca la carte. 

Femeile trebuie să înțeleagă că fericirea lor nu trebuie să fie condiționată de bărbatul de alături. Eu am trăit în familie divorțată, dar am fost cel mai fericit copil în lume, pentru că mă simțeam mereu iubită. Anul trecut am decis să-mi construiesc propria fericire și l-am născut pe Rem. Cum va fi mai departe – viața va arăta”.

Revenind la evenimentele din ultimul an, Platon a anunțat că are un copil în luna mai, folosindu-l și el în interes personal, mai exact ca să scape de un termen la tribunal, insistând că nu putea ajunge fiindcă trebuia să își ducă fiul la doctor. 

În luna iulie, pe Facebook prind a circula zvonuri care susțin că Platon este tatăl copilului. Înainte de a se împrăștia pe rețelele de socializare, informația oricum circula prin redacții și în mediile politice. 

La finalul lui iulie, aflat deja la Londra, unde se ascunde de brațul legii, Platon a postat o poză cu fiul Nataliei Morari, văicărindu-se că îl așteaptă familia și că el e nevoit să stea fugit prin străini datorită ”persecuțiilor”. E adevărat, infractorul a șters poza foarte repede, pretextând că i-ar fi trimis-o cineva ”din greșeală”. Apoi, în scandal a intervenit condamnatul fugar Cristian Rizea, care a insistat, pe Instagram, că Natașa pleca diminețile dintr-un bloc al lui Platon, unde vă dați seama ce ”emisiuni” făcea. 

Așadar, informația că Platon este tatăl lui Rem Morari va fi fost deja veche în momentul în care Natașa s-a hotărât să o ”dezvăluie”, sau să recunoască ceea ce oricum știa aproape toată lumea. 

Ea încearcă acum să lovească în noua putere de la Chișinău și mai face o mutare – joacă rolul șopârlei care își rupe coada pentru a mai salva ce poate fi salvat din credibilitatea TV8. Și din agentura aferentă.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.