Regele Carol I și Iohannis: primul, total dedicat țării de adopție, în vreme ce al doilea dă în adopție țara


Regele Carol I și Iohannis: primul, total dedicat țării de adopție, în vreme ce al doilea dă în adopție țara

Regele Carol I și Iohannis. Două ipostaze complet contrare ale germanității. Primul, total dedicat țării de adopție, în vreme ce al doilea dă în adopție țara. 

Personajul toxic de la Cotroceni nu spune nimic în favoarea apărării concurenței loiale pe piața comună a UE, că Germania înghenunchează fără milă milioane de oameni, distrugând prin subvenții la energie de 200 miliarde de euro alte milioane de locuri de muncă, băgând în faliment afaceri mici și mari din țări care abia acum se ridică. 

Ca și când nu ar fi fost de ajuns înrobirea sistematică a celei mai mari economii de pe continent Rusiei, de unde și strategia penibilă în conflictul actual, Germania își arată puterea exclusiv pe seama slăbirii altora. 

Cinism necesar sau crimă justificată, economiștii ar trebui, măcar ei, să se pronunțe.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.