Ziua Z pentru democrație? Haideți la protest în Piața Victoriei să punem pe jar mafia PSD-ALDE!


Ziua Z pentru democrație? Haideți la protest în Piața Victoriei să punem pe jar mafia PSD-ALDE!

Este duminică, 24 februarie, ziua Z pentru democrație? Putem pune stop abuzurilor continue ale mafiei PSD-ALDE? Pentru asta este nevoie un număr cât mai mare de oameni în Piața Victoriei. Viitorul nostru este în joc, viitorul copiilor depinde de noi. Nu trebuie să lăsăm PSDragnea să ne facă să trăim într-un fel de Venezuela a Europei sau într-un regim de tip Erdogan! 

Protestul este intitulat „Abrogați și apoi plecați” și va avea loc duminică, 24 februarie, începând cu ora 18.00, în Piața Victoriei.  

Organizatorii protestului l-au citat pe filosoful Mihai Șora. „Oameni buni, dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii. Noapte bună, România! - Mihai ȘORA 

Noi nu spunem noapte bună! Pentru că noi vedem și știm câtă dreptate are domnul Șora, în mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem în Piața Victoriei. Ca să-i OPRIM. Și ca să putem spune, din nou, Bună dimineața, România!”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Reiterăm faptul că Tudorel Toader, ministrul (in)Justiției, a linșat Justiția prin ultima ordonanță de urgență pe legile justiției. 

CITIȚI ȘI AICI: Toader, slujitor model pentru Dragnea. S-au adoptat 2 OUG prin care justiția e capturată și mai mult. Augustin Lazăr nu mai poate infirma anchetele Secției speciale

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.