Lașitatea lui Teodorovici, prezentată de un senator: "Ar fi avut dosar penal dacă și-ar fi asumat bugetul prin declarație pe propria răspundere"!


Lașitatea lui Teodorovici, prezentată de un senator: "Ar fi avut dosar penal dacă și-ar fi asumat bugetul prin declarație pe propria răspundere"!

Senatorul PNL, Florin Cîțu, îl acuză pe ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, că fuge de răspundere după ce a refuzat să semneze declarația pentru asumarea cifrelor din buget.

Nu a avut curaj si a aruncat declaratiile pe jos. Daca ar fi semnat acum ar fi avut dosar penal”, a spus senatorul PNL.

Florin Cîțu susține, pe Facebook, că Eugen Teodorovici „ocupă, cu numele doar, postul de ministru al finanțelor”. Senatorul vine cu o serie de cuvinte dure la adresa ministrului, printre care, „are tupeu doar în studiourile televiziunilor de #fakenews”, „a ieșit cu un atac ireal la adresa Președintelui României”, „vrea doar banii și funcția” sau „este paralizat de frică”.

Totodată, Florin Cîțu, afirmă că ministrul „încearcă pe toate căile să oprească comisia de anchetă” pentru execuția bugetară.

Redăm în totalitate postarea senatorului PNL Florin Cîțu:

„Romanii trebuie sa stie! Dati mai departe!

Eugen Teodorovici speriat si disperat fuge de raspundere.

Cel care ocupa, cu numele doar, postul de ministrul al finantelor, a iesit cu un atac ireal la adresa Presedintelui Romaniei.

Frica il paralizeaza pe acest domn si ii incetoseaza mintea.

Dar are tupeu doar in studiorile televiziunilor de #fakenews.

In Parlamentul Romaniei FUGE de responsabilitatile functiei pentru care este platiti din banii romanilor. Vrea bani fara responsabilitate, ca un adevarat socialist.

I-am cerut la momentul in care se dezbatea bugetul in Parlament sa-si asume bugetul prin declaratie pe propria raspundere asa cum ii CERE legea (nu pentru ca ii spun eu, senatorul Florin Citu).

Nu a avut curaj si a aruncat declaratiile pe jos. Daca ar fi semnat acum ar fi avut dosar penal. Dovada este in legea Plafoanelor care a fost declarata NECONSTITUTIONALA in ansamblul sau de CCR.

Si nici nu are curajul sa ne prezinte in detaliul datele pentru executia bugetara din 2018. La Senat incearca pe toate caile sa opreasca comisia de ancheta pe care am cerut-o pentru executia bugetara. Este paralizat de frica.

Uitati-va la omul de stat cum fuge de raspundere in Parlamentul Romaniei. Vrea doar banii si functia dar nu si responsbilitatile. Ca orice om mic si fricos.

Dati mai departe! Romanii trebuie sa stie! Romania trebuie sa-l cunoasca pe cel care vrea doar bani si functie fara responsabilitati.

Va garantez ca toti cei care au mintit in Parlament, au masluit date, si au abuzat de functia lor in guvern vor raspunde personal.

#RomaniaFaraPSDsiALDE

P.S. urmeaza episodul 2, tot despre aceste “curajos”, a scris Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.