Este oficial! Rareș Bogdan va deschide lista PNL la europarlamentare: "Am decis să intru în arenă!"


Este oficial! Rareș Bogdan va deschide lista PNL la europarlamentare: "Am decis să intru în arenă!"

Rareș Bogdan a confirmat joi, 14 martie, că va deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare într-o declarație oferită pentru g4media.ro

”Am decis să intru în arenă. Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez la europarlamentare cap de listă. Vreau să-i conving pe toți liberalii din țară și din diasporă, pe toți cei care cred în dreapta unită, pe toți cei care cred în președintele Iohannis că Partidul Național Liberal se va bate pentru prima dată în istoria sa post decembristă pentru a fi numărul 1 în seara zilei de 26 mai", a spus candidatul PNL la europarlamentare.

Totodată, Rareș Bogdan a dat de înțeles că va renunța la presă și va rămâne pe frontul politic și are ca plan crearea unui bloc comun anti-PSD.

”Nu voi amesteca însă politica cu presa. Am făcut tot ce mi-a stat în putință din societatea civilă și din presă pentru a bloca acapararea României de către PSD și ALDE. Voi face acum tot ce-mi stă în putință pentru a-i reprezenta cu cinste pe români și pentru a crea un front comun și total anti-PSD. Cred într-o unitate a opoziției imediat după europarlamentare”, a mai spus Rareș Bogdan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.