Când Dragnea nu-i acasă, Tăriceanu mai joacă și cu Opoziția. ALDE a votat pentru alegeri locale în două tururi


Când Dragnea nu-i acasă, Tăriceanu mai joacă și cu Opoziția. ALDE a votat pentru alegeri locale în două tururi

În lipsa președintelui PSD, Liviu Dragnea, care este internat în spital, ALDE încearcă să se alieze cu Opoziția, fapt care reprezintă o lovitură uriașă pentru PSD.

PMP a cerut în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, ca  legea cu privire la alegerea primarilor în două tururi de scrutin să fie pusă pe ordinea de zi.

Opoziția s-a coalizat, iar alături de ei au votat membrii partidului ALDE, de cealaltă parte, PSD, UDMR și minoritățile au fost împotrivă.

PSD s-a opus acestei legi, deoarece are cei mai mulți primari locali, iar alegerea lor într-un singur tur este foarte importantă și, în același timp, primarul ales este favorizat.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.