Rareș Bogdan, mesaj fără cusur către români: "Să voteze pe 26 mai! Nu vom lăsa România în ghearele celor din PSD și ALDE, sprijiniți din umbră de UDMR!"


Rareș Bogdan, mesaj fără cusur către români: "Să voteze pe 26 mai! Nu vom lăsa România în ghearele celor din PSD și ALDE, sprijiniți din umbră de UDMR!"

Partidul Național Liberal a depus 1400000 de semnături la BEC. În fața sediului, capul de listă al PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan a susținut o declarație în care semnalează importanța votului din 26 mai.

Astfel, liberalul a chemat toți simpatizanții, membrii și pe cei care au semnat pentru PNL la europarlamentare să se alăture luptei împotriva PSD. Rareș Bogdan a reiterat răul pe care PSD l-a făcut României, din cauza căruia și pensionarii au de suferit, dar și restul românilor. 

Redăm declarațiile lui Rareș Bogdan:

"Bună ziua dragi români care iubesc România în fiecare zi și care înțeleg miza acestor alegeri. Fac un apel sincer la toți cei care iubesc această țară, care înțeleg că România nu trebuie să fie un rai al infractorilor să voteze pe 26 mai. Vor urma 2 luni extrem de dificile. Suntem pe front și în rog pe toți militanții, activiștii, pe toți membrii PNL, pe toți simpatizanții, pe toți cei 1400000 de oameni care ne-au acordat semnăturile să fie alături de noi în această bătălie care se anunță una din cele mai dificile, poate cea mai dificilă din ultimii 30 de ani. Nu vorbim doar despre alegerile europarlamentare, vorbim despre direcția României, vorbim despre a fi sau a nu fi în Europa, vorbim despre a fi sau a nu fi în parteneriat strategic cu SUA.

Până acum cei din PSD, care au guvernat dezastruos România au atacat UE, au atacat țările în care sunt 5 milioane de români, frați de-ai noștri. De 3 zile PSD a depășit orice limită și atacă SUA, cei care garantează securitatea acestei țări. Îi rog pe români să înțeleagă însemnătatea votului. Îi rog să voteze, să explice tutoror prietenilor, colegilor ce înseamnă votul de pe 26 mai. Venim cu o listă în care PNL a pus pe locul 2 un primar care a adus 150 de milioane de euro fonduri europene. Este doar unul din cei 30 de primari, de la Cluj la Oradea, de la Reșița la Timișoara, de la Botoșani la Suceava, de la Călărași, Mediaș care au adus bani europeni.

PSD a pus pe primul loc un om care ne-a adus pe ultimul loc în Europa la strângerea de fonduri europene în ultimii 2 ani de zile. Suntem rușinea Europei, o țară fără centuri ocolitoare, fără autostrăzi, fără spitale, o țară în care bătrânii sunt umiliți, în care pensionarii sunt tratați cu dispreț și unde copiii se gândesc cum să își facă un viitor la verișori sau la prieteni în afara țării. Vorbim despre o țară tristă.

Am venit pe jos din 2 locuri, de la sediul central al PNL alături de colegii mei, de Siegfried Mureșan, de Dan Motreanu, de toți care ne însoțesc. Am venit prin Piața Victoriei, loc de o simbolistică aparte pentru românii care înțeleg importanța democrației și a domniei legii. Am trecut prin Piața Universității, locul sfânt al românilor și am ajuns aici pentru a da un semnal clar.Am venit pentru a da un semnal foarte clar, în timp ce noi avem pe cine arăta pentru atragerea de fonduri europene, PSD și-a dat afară singurul primar de comună care a atras multe fonduri europene. Vom lupta cu PSD. Nu vom lăsa România în ghearele celor din PSD și ALDE, sprijiniți din umbră de UDMR. Vom lupta și vom câștiga. Pe 26 mai seara vom fi împreună după o campanie extrem de grea, dar vom fi câștigători", a spus Rareș Bogdan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.