Dan Voiculescu, luat în vizor de un liberal: "Nu va fi europarlamentar, dar și-a trimis în schimb supuşii (sau clonele) acolo"


Dan Voiculescu, luat în vizor de un liberal: "Nu va fi europarlamentar, dar și-a trimis în schimb supuşii (sau clonele) acolo"

Avocatul Cristian Băcanu, președintele Comisiei Juridice a PNL București, a spus într-o postare pe Facebook că deși Dan Voiculescu nu va fi europarlamentar, acesta și-a trimis „supușii” pe lista PSD: Carmen Avram, Cristian Terheș, Maria Grapini și Tudor Ciuhodaru.

Totodată, liberalul a ilustrat ipocrizia celor trimiși de Dan Voiculescu pe lista PSD de candidați la europarlamentare și anume că deși critică non-stop UE, acum se duc să candideze pentru a ajunge în Parlamentul European.

„Nu, Dan Voiculescu NU va fi europarlamentar. Şi-a trimis în schimb supuşii (sau clonele) acolo: Carmen Avram, Preotul ăla care se roagă la Dragnea, Grapini (cea cu probleme la limba română) şi doctoraşul Ciuhodaru care numai medicină nu face.

Culmea este să urli toată ziua că Uniunea Europeană este câh ca apoi să te duci să candidezi. Eu zic să stați acasă! Nu mai candidați dacă nu vă place Europa!
#BăcanuSpuneDrept”, a scris Cristian Băcanu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.