VIDEO Dictatură marca Antena 3: Ionel Dancă, dat afară din emisiune și amenințat cu bodyguarzii de Gâdea


VIDEO Dictatură marca Antena 3: Ionel Dancă, dat afară din emisiune și amenințat cu bodyguarzii de Gâdea

Dictatură securistică marca Dan Voiculescu joi seară la Antena 3 în emisiunea Sinteza Zilei. Actorul principal ese Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii, unul din cei mai loiali susținători ai celor care distrug România, PSD-ALDE-UDMR.

Concret, Gâdea și Ionel Dancă s-au certat când moderatorul Sinteza Zilei a amintit că președintele ÎCCJ, Cristina Tarcea, a fost secretar de stat în Guvernul Năstase. 

Gâdea, enervat că nu toți respectă linia dezinformatoare de tip Dan Voiculescu, l-a dat afară pe Dancă, amenințându-l chiar și cu bodygurarzii dacă nu pleacă mai repede.

Gâdea: "Tăiați-i microfonul. Puteți rămâne sau puteți pleca!”

Dancă s-a ridicat în picioare și a spus: „Distrugeți o țară!”.

Gâdea:„Vreți să vă scot cu bodyguarzii?”, a replicat Gâdea, în timp ce purtătorul de cuvânt al PNL părăsea platoul. 

Vedeți video de la 3:10:

video

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.