VIDEO Rareș Bogdan, la Piatra Neamț: "Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică! Poporul român e marele câștigător al zilei de astăzi!"


VIDEO Rareș Bogdan, la Piatra Neamț: "Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică! Poporul român e marele câștigător al zilei de astăzi!"

Candidat în fruntea listei pentru europarlamentare din partea PNL, Rareș Bogdan, a declarat, joi, la Piatra Neamț că singurul câștigător al zile de azi este poporul român, care s-a bucurat de vizita liderilor europeni la summit-ul de la Sibiu. 

„În primul rând, permiteți-mi să vă spun că pentru mine și Ludovic Orban, care venim după o zi plină alături de greii, mai marii Europei, după cinci ore și jumătate de drum, momentul când am intrat în sala polivalentă din Piatra Neamț ne-a șocat și ne-a încărcat sufletul de bucurie. Știam că Mugur Cosmanciuc, dragul meu prieten, căruia îi spun un sincer „La mulți ani!”, poare multe. Ștam că unul dintre cei mai tăcuți, decenți, dar extrem de buni primari, Dragoș Chitic, e iubit de dumneavoastră și știe să facă lucruri. Că Lucian Micu continuă ce a făcut extrem de bine, prietenul nostru, Laurențiu Leoreanu. Și mai știam că este un om care se bate și se bate extrem de serios pentru interesele strategice ale României. Și este un cap de pod și un zid extrem de important pentru tot ceea ce înseamnă securitate națională, Eugen Țapu și îi mulțumesc pentru prietenie și pentru ce face pentru România. Toți acești cinci oameni sunt cheia retrezirii unui județ alături de dumneavoastră. Sunt oamenii care îl vor îngenunchia pe Arsene, care este o rușine chiar și pentru Partidul Social Democrat. Nu este baronul PSD, este baronul lui Dragnea. Este sluga lui Dragnea și atât. Iar pentru Arsene am un singur mesaj pe care vreau să mă ajutați dvs să mi-l amintesc pentru că nu vreau să mai fac referire la astfel de indivizi. Sunt lucruri prea frumoase și e o zi prea importantă pentru România și pentru Europa. Să îl bage bine la cap și să îl repete în fiecare zi: În democrație, hoții stau la pușcărie!”, a zis Rareș Bogdan.

„Suntem peste 5000 de oameni. De-asta le spun românilor. Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică! A dovedit că se ridică la Suceava, se ridică la Neamț și va dovedi că se ridică sâmbătă la Iași, așa cum se va dovedi că se ridică mâine la Bacău și la Vaslui. Așa cum a dovedit-o la Botoșani. Și nu e Moldova lor. Nu e Moldova apărată de zeci de unități de jandarmi. Niciodată nu au fost pe străzile Iașului în ultimii 30 de ani asemenea unități. Am văzut imagini filmate din dronă. A fost, pur și simplu, școcant să vezi un grup de 7-8.000 de oameni. Spuneau că aduc 40.000. Eu aici la Piatra mă așteptam să fie 1000-1500, sunt peste 5000. Acolo au spus că vor fi 40.000, au fost cu îngăduință 8.000 și aceia apărați cu două rânduri de jandarmi, iar la ora asta, în aceeași piață sunt mai mult de 7.000 de anti-PSD-iști. Așa arată Moldova!”, a mai spus acesta.

„Astăzi România a dovedit încă o dată ceea ce a dovedit cu multe sute de ani în urmă ceea ce Ștefan cel Mare când îi bătea pe păgâni la Podul Înalt și la toate marile bătălii. Astăzi, România, România lui Klaus Iohannis, a dovedit ce înseamnă să aduci Europa în România și ce înseamnă să fii sus în Europa. (...) Astăzi l-am văzut pe președintele României în Piața Sfatului, pe președintele de care trebuie să fiți cât se poate de mândri pentru că, modul în care este privit, respectat, modul în care liderii Europei discută cu președintele României ne dau speranța că România nu va putea fi scoasă niciodată din Europa, a mai declarat Rareș Bogdan.

România are o șansă pentru că astăzi s-au văzut cei care iubesc Europa, cei respectați în Europa, singura forță cu influență în Europa, Partidul Național Liberal și neobolșevicii lui Dragnea, ascunși prin dubele jandarmilor. Intrau cum a intrat doamna Dăncilă la Cluj, printr-o zonă de ghene. Îmi era și rușine! Huidiută, apărată de jandarmi, un partid pe care nu-l mai acceptă nimeni. Nici noi, nici europenii. (...) Nu-i mai bagă nimeni în seamă! Au ajuns să fie atât de dezgustători pentru români, cât și pentru europeni”, a mai adăugat Rareș Bogdan, spunând că la întâlnirea socialiștilor europeni, PSD nu a avut nici un reprezentant, nu era „picior de PSD-ist”.

De asemenea, fostul jurnalist a declarat că : „Poate că cel mai mare câștig, poate câștigătorul numărul unu a zilei de astăzi nu a fost nici președintele Klaus Iohannis, nici Partidul Național Liberal, care au punctat decisiv și care și-au dovedit forța. Știți cine a fost marele câștigător al zilei de astăzi? POPORUL ROMÂN! Pentru că poporul român, astăzi, la Sibiu, în număr de mii și mii de oameni, i-a întâmpinat. Acest popor atât de încercat, a creat astăzi o emoție pe care liderii europeni n-au mai trăit-o demult. Am văzut, cu ochii mei, cum la început erau ușor temători și președintele României, Klaus iohannis, ca un lider autentic, a făcut primul pas și s-a îndreptat spre gardurile unde erau mii de români. Românii l-au aplaudat, l-au îmbrățișat și lângă el sfios a apărut președintele Franței, Emmanuel Macron, care are niște probleme acasă, dar la Sibiu a fost întâmpinat cu simpatie”

În acest moment, Partidul Național Liberal, are șansa istorică de a reclădi România și această șansă începe pe 26 mai. Este momentul în care Partidul Național Liberal, cotat foarte bine în sondajele de opinie, poate demonstra că România nu-i a lor, că România este a duneavoastră, a oamenilor cinstiți, a primarilor noștri, care au construit primele două spitale modernizate, la Suceava și la Oradea”.

La finalul discursului, Rareș Bogdan a spus că este convins că liberalii vor ajunge să conducă țara.    

Vedeți video cu discursul lui Rareș Bogdan de la 1:19:49:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.