TelDrum, aflată în insolvență, a câștigat un nou contract cu CJ Teleorman. Care e suma pe care o va primi societatea


TelDrum, aflată în insolvență, a câștigat un nou contract cu CJ Teleorman. Care e suma pe care o va primi societatea

Liber în Teleorman a publicat, vineri, o nouă dezvăluire în legătură cu firma lui Dragnea, TelDrum. Mai exact, „regina asfalturilor din Teleorman” a obținut un nou contract cu Consiliul Județean Teleorman în valoare de peste 13 milioane de euro, pentru modernizarea unui drum județean, deși societatea se află în insolvență.

Regina asfaltului din Teleorman, singura societate care obține contracte după contracte deși se află în insolvență – TelDrum – a mai dat un mic tun cu autoritatea numărul unu din Teleorman – Consiliul Județean.

Obiectul contractului îl constituie modernizarea DJ 612 Calinești (DJ 703) – Antonești km 48+080 – 55+594 (7,514 km), potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Valoarea contractului este de 13 milioane de lei”, a scrie Liber în Teleorman.

Referitor la informațiile de mai sus, consilierul local USR al Primăriei Sectorului 1, Clotilde Armand, expune prin intermediul une postări pe Facebook, faptul că Liviu Dragnea și directorul TelDrum au fost puși sub acuzare de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) și Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru că au sustras bani din bugetul Uniunii Europene și cel național, insă liderul PSD a hotărât ca TelDrum să dea în judecată Comisia Europeană, iar în țară, prin intermediul fostului ministru de justiție, Tudorel Toader, a dat o OUG pentru înființarea secției de investigare a magistraților cu interesul de a muta dosarul TelDrum de la DNA. După toate aceste informații, Clotilde Armand afirmă că „Tel Drum SA este singura legătură a liderului PSD cu Europa. Sau mai bine zis: cu banii ei”. 

„Dragnea împreună directorul Tel Drum SA sunt puși sub acuzare de OLAF și DNA pentru constituirea de grup infracțional organizat, grup care a sustras bani din bugetul Uniunii Europene și din bugetul național. Dragnea s-a gândit să obțină anularea raportului OLAF care stă la baza inculpării sale în dosarul Tel Drum SA și a dat Comisia Europeană în judecată. În țară a înființat prin OUG împreună cu Tudorel Toader secția de investigare a magistraților pentru a obține dosarul Tel Drum SA de la DNA.
Și ce să vezi? În plină campanie electorală, Tel Drum SA mai primește un contract de 13 milioane de lei de la CJ Teleorman.
Așadar, Tel Drum SA este singura legătură a liderului PSD cu Europa. Sau mai bine zis: cu banii ei. Patriotic, nu?”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.